Garantie

Garanties van Gras en Groen Kunstgras

Bij Gras en Groen Kunstgras staat een heldere en duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Onderdeel van een duidelijke en heldere communicatie zijn ook enkele garanties die wij met u afstemmen. Deze garanties hebben betrekking op de materialen en werkzaamheden die wij aan u leveren en uitvoeren waar de kwaliteit voorop staat.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of afspraak wordt met uitzondering van de zondag, altijd binnen 24 uur verwerkt.

Indien nodig word een afspraak gemaakt bij u thuis om de opdracht te bekijken waarna u pas een offerte ontvangt.

 

Werkzaamheden worden binnen 14 dagen gestart

Naar aanleiding van uw offerte aanvraag of bezoek aan onze showtuin bieden wij u een offerte aan. Indien nodig komen wij de opdracht graag bij u thuis bekijken in de maten van het gazon opnemen.

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte kunnen wij binnen 14 dagen starten met het uitvoeren van de werkzaamheden indien gewenst. Wilt u de opdracht liever op een later tijdstip uit laten voeren? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Buiten werken wordt door onze medewerkers als erg prettig ervaren. Helaas zijn er ook nadelen aan verbonden. Wanneer er te veel regen is gevallen, kan het voor komen dat werkzaamheden uitgesteld moeten worden. Wij proberen bij een natte ondergrond geen risico te nemen om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij hopen in dat geval op uw begrip en plannen de werkzaamheden op zo korte mogelijk termijn in overleg met u op een nieuwe datum in.

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen