Kunstgras Hilversum (Postcode 1200)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Hilversum? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Hilversum. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Kerkbrink. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Hilversum. We hebben zelfs een project bij het centrum, aan de Veerstraat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Hilversum heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Hilversum

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Hilversum zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Noordwestelijke villawijk,(Boomberg, Nimrodpark, Trompenberg, de Zuidelijke stadswijk (o.a. de kwartierwijken), Zuidoostelijke villawijk (schilders- en Sportparkkwartier, ‘t Hoogt van ‘t Kruis,), de Oude wijk over 't spoor (Industrie-, Geuzen- en Kleine Driftbuurt), Nieuwe wijk over 't spoor (Oost en Noordoost)  en het Landelijk gebied en de Hilversumse Meent.

Algemene informatie Hilversum

De “omroep- of mediastad” Hilversum is een plaats in de Provincie Noord Holland en is door haar hoogteligging een van de oudst bewoonde streken van ons land. Door de ligging vlakbij de Loosdrechtse en Vinkeveense plassen en de stad Amsterdam binnen hand- (en trein-) bereik, is het een gewilde vestigingsplaats geworden van grootindustriëlen en handelaren hetgeen wordt gekenmerkt door het relatief grote aantal 19e en 20ste eeuwse buitenplaatsen en villa’’s in een eigen “Gooise landhuisstijl”.

Kunstgrasvelden in Hilversum

Naast het groen, dat u vindt in de omgeving vindt in natuurgebieden Westerheide, het Goois Natuurreservaat, de Hoorneboegse, Bussummer en Zuiderheide, beschikt Hilversum over veel groene parels zoals rondom het Laapersveld en is het ook een genot om al fietsend de groene wijk het Nimrodpark. Vanuit de Stichting Geopark i.o. is het initiatief genomen om een deel van de prachtige regio in aanmerking te laten komen voor de UNESCO-status van Global Geopark. Ontdek de Botanische tuin Pinetum Blijdensteinen en de Dr. Costerustuin en vervolgens het Rosarium Hilversum, Stadspark de Hof, het Spanderswoud en Corversbos, het Cronebos en de Oude Haven

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. FC Hilversum, SV ‘s-Graveland, vv Altius, SC ‘t Gooi, SV Radiostad, SV Olympia, HCFC Victoria en VV OSO.      

Maar veel van deze voetbalverenigingen, de hockeyverenigingen als Hilversumsche MHC, HV ‘t Spandersbosch en de Gooische Hockey Club en tennisverenigingen als Tulip, de Gooische Vallei, Hoogerheide, TC Westerveld, TV de Rading, HLTC Gooiland,  TC ‘t Laer, LTC de Meent, Bosheim, het Spieghel, Nederhorst, Zonnestraal en ‘t Melkhuisje spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Hilversum ook ideaal!

Grondsoorten in Hilversum

De bodem van Hilversum bestaat uit zand- en veengrond. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u wel de volgende voordelen:

Mocht uw bodem toch veel klei te bevatten, dan dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de hierboven genoemde voordelen

Nieuwbouwwijken in en om Hilversum

Nieuwbouwproject Souveryn

Nieuwste woonwijk van de mediastad Anna's Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan en wordt de nieuwste wijk van de mediastad.
In totaal komen hier circa 600 woningen, maar momenteel worden aan de Minckelersstraat worden nu 17 prachtige ruime woningen gerealiseerd, omgeven door de natuur. U,woont in plan Souveryn  straks op een unieke locatie. De uitgestrektheid, locatie, het groen, de (zeer) ruim opgezette woning - dat alles maakt het heerlijk wonen op deze locatie.

Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Erve Knorr.

Net voorbij Hilversum, in Loosdrecht, wordt het project “Erve Knorr” gebouwd. Het bestaat uit 41 eengezinswoningen, verdeeld over 3 types.

Het zijn eigentijdse, zeer energiezuinige erkerwoningen, mede door de aanwezige zonnepanelen.

Wellicht gaat u uw tuin inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras

Nieuwbouwproject Ter Sype, Loosdrecht

Aan de zuidrand van Nieuw-Loosdrecht wordt  in de gemeente Wijdemeren de nieuwbouwwijk Ter Sype ontwikkeld.
Belangrijk kenmerk van de nieuwe woonwijk is dat deze zorgvuldig zal worden ingepast in de bestaande landschappelijke structuur, in de sfeer die Loosdrecht naar buiten toe uitademt. Het is een zeer gevarieerd plan. Wellicht start de verkoop eind 2017 en de realisatie medio 2018.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar

weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Hilversum waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Hilversum

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Hilversum kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Oegstgeest

Tempelaar


5

"Professioneel bedrijf. Komt de gemaakte afspraken stipt na."

Kunstgras leggen Oegstgeest
Referenties

Kunstgras laten leggen Hilversum

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Hilversum is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Hilversum worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Hilversum dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Hilversum kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Hilversum

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen