Kunstgras Haarlem

Waar leggen wij kunstgras in Haarlem

Wilt u kunstgras laten leggen in Haarlem? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras rondom het Oude Stadscentrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Brugwal een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen: Spoorbaan Leiden, Oost, Haarlemmerhoutkwartier, Westoever Noord Buitenspaarne, Ter Kleef en Te Zaanen, Oud Schoten en Spaarndam, Duinwijk en Schalkwijk. Gras en Groen Kunstgras  kan bij iedere particuliere inwoner van Haarlem het mooiste kunstgras-gazon leggen. Van  Anklaar tot de Maten, van Ugchelen tot Zuidbroek,, van Orden tot Osseveld, van Brummelhof tot Stadhoudersmolen en van Brouwersmolen tot Zevenhuizen? Wij van Gras en Groen kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van Noord Holland en na Amsterdam de tweede grote stad van de provincie en de elfde grote stad van Nederland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. Alhoewel al sinds 1500 voor Chr. in en rond Haarlem wordt gewoond, wordt Haarlem voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het al stadsrechten van Graaf  Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Holland geworden. De stad ontwikkelde zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als Schildersstad. De stad is dus zeer rijk aan historie en monumenten. Het ademt nog de rijkdom van de gouden eeuw en fungeert zelfs als overloop van Amsterdam, wat u terugziet in de hogere woningprijzen.

Kunstgrasvelden in Haarlem

Al is Haarlem een van de dichtstbevolkte steden, is er toch veel aandacht voor groen en 12 parken binnen haar grenzen, w.o. Poelbroek, Haarlemmerhout, het Frederikspark met het Paviljoen Welgelegen, Burgemeester Reinaldapark en Kenaupark. maar  komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden van onder andere de Koninklijke HFC, de oudste voetbalvereniging van Nederland, rkvv DSS, S.V. Alliance, THB, DSK, vv de Brug en Haarlem-Kennemerland fc. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn naast de voetbalverenigingen en Hockeyclubs als HC Haarlem, HMHC Saxenburg, HBS nog meer sportverenigingen, die al op kunstgras spelen. Zo spelen ook tennisverenigingen soms op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Haarlem ook ideaal

Grondsoorten in Haarlem

Het centrum van Haarlem ten westen van de rivier het Spaarne, Haarlem-Noord en het Haarlemmerhoutkwartier liggen op zand en veengronden. De wijken Haarlem-Oost en in het zuiden Schalkwijk, ten oosten van het Spaarne liggen, zijn gebouwd op laagveen. Ten noorden van Haarlem liggen de zeekleipolders van het voormalige IJ.

Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

Staat uw woning echter op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Haarlem

Nieuwbouwproject Remise

Wilt u wonen in een karakteristieke jaren dertig woning? Dan is Remise Haarlem, gebouwd op de historische locatie van de voormalige tram- en busremise, wat u zoekt!
Het project omvat 146 koopwoningen met de uitstraling van de jaren dertig, 58 koopappartementen en 31 huurwoningen. Er is een grote diversiteit aan woningtypes. 5 slaapkamers behoort zelfs tot de mogelijkheden!

In april is al gestart met de bouw van de huurwoningen. Er zijn drie typen, allemaal voorzien van vloer- en wandafwerking. De woningen krijgen een moderne keuken en luxe sanitair.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Hof van Bernadotte

Bent u de nieuwe eigenaar geworden van een van de onlangs gerealiseerde woningen in het Hof van Bernadotte, dat is gelegen in een groene en ruim opgezette omgeving aan de rand van Meerwijk, gunstig gelegen nabij prachtige natuur?

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Groene Linten

In Parkwijk staan zeer ruime en fraaie eengezinswoningen op stapel van het project Groene Linten, fase 4. Prettig en comfortabel wonen in een levendige en groene buurt, vlakbij de Fuikplas en het Reinaldapark. Een fijne, veilige omgeving, perfect gelegen t.a.v. verbindingen tussen het centrum en Amsterdam. De brede straten en groene ruimtes krijgen een passende parkachtige uitstraling met de volgende kenmerken:

Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw royale perceel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Plaatsnamen in de omgeving van Haarlem waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Haarlem

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Haarlem kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Sint-Oedenrode

Wim Melchers


4

"Tot nu toe ben ik dik tevreden."

Kunstgras leggen Sint-Oedenrode
Referenties

Kunstgras laten leggen Haarlem

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Haarlem is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Haarlem worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Haarlem dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Haarlem kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Haarlem

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen