Kunstgras Gouda (Postcode 2800)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Gouda? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Gouda. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in de Binnenstad van Gouda. We hebben zelfs een project aan de Peperstraat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Gouda heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Gouda

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum van Gouda zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken en buurten zijn: Korte Akkeren, Bloemendaal, Plaswijck, Noord, Achterwillens, Kort Haarlem, Oosterwei, Stolwijkersluis, Goverwelle en in de Spoorzone, Westergouwe

Algemene informatie Gouda

Gouda ligt in het stedelijk gebied de Randstad. De Zuid-Hollandse gemeente telt 71.916 inwoners op een grondgebied van bijna 17 km². Gouda heeft een regiofunctie binnen het Groene Hart, waar het , qua inwoners de op één na grootste gemeente is.(na Alphen aan den Rijn)
Gouda ligt bij het samenstromen van de Hollandse IJssel en de Gouwe. Dankzij de binnenvaart over deze rivieren groeide Gouda uit tot een belangrijke stad in de middeleeuwen. In 1272 kreeg de stad stadsrechten en aan het eind van de middeleeuwen was Gouda uitgegroeid tot de vijfde stad van Holland. In de binnenstad is een groot aantal monumentale gebouwen te vinden, waarvan het Stadhuis en de Sint-Janskerk waarschijnlijk de beroemdste zijn. De stad staat daarnaast bekend om zijn Goudse kaas, die in de zomer verhandeld wordt op de donderdagse toeristische kaasmarkt. Ten slotte geniet Gouda bekendheid door de fabricage van kaarsen, pijpen en stroopwafels..

Kunstgrasvelden in Gouda

Naast het groen, dat u aan de Goudse grenzen vindt in de Heemtuin “Goudse Hout”,   Noorderhout en Steinse Groen, beschikt Gouda over kleine groene pareltjes zoals o.a. het Van Bergen Ijzendoornpark, het Groenhovenpark, de Vroesen- en Catharinatuinen, de Houtmans- en Regentessenplantsoenen en het Park Atlantis achter het Groen Hart Ziekenhuis.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. SV Gouda, VV ONA, FC Olympia, CVV Jodan Boys,. Maar sommige van deze verenigingen en ook de hockeyvereniging Goudse MHC en tennisverenigingen als  Ad Astra, TIOD en BE Quick  spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Gouda ook ideaal!

Grondsoorten in Gouda

veen De bodem van Gouda bestaat overwegend uit veengrond. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u de volgende voordelen:

Mocht uw bodem toch veel klei bevatten, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar daarna heeft u wel de bovenstaande voordelen.

Nieuwbouwwijken in Gouda

Nieuwbouwproject Goudrand 3

De verkoop van het plan Goudrand 3 op het eerste wooneiland is gestart. Dit is uw laatste mogelijkheid. De nieuwe “Goudkust van Gouda”!

Deze fase zal bestaan uit 6 twee-onder-een kapwoningen aan het water, 6 twee-onder-een kapwoningen gelegen aan een plantsoen en 10 rijwoningen (8 tussen- en 2 hoekwoningen).
Het kleinschalige project is onderdeel van de nieuwe woonwijk Westergouwe met een enorme diversiteit en opvallend veel aandacht voor natuur en recreatie. Met een grote waterplas, fraaie parken en heel veel groen woont u in een heerlijk landelijke omgeving.

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Midwillens fase 3

Het is nu de beurt aan fase 3. Middenwillens is een nieuwe, kindvriendelijke woonwijk aan de Noordoostzijde van Gouda. Omringd door groen en water, vlakbij de Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen. In het plan zijn rijwoningen, bungalows, halfvrijstaande villa’s en vrijstaande villa’s ontwikkeld. Fase 3  in jaren 30 stijl met de zo kenmerkende fraaie details en een tuin aan het water.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Texellaan II en Schoklandplantsoen

Aan de westkant van Gouda wordt gebouwd aan een gezellige waterrijke en groene woonwijk.Heerlijk rustig wonen, omringd door groen en water, en toch op maar 10 minuten fietsafstand van het historische centrum van Gouda.
Dichtbij de binnenstad worden 14 eengezinswoningen en een blok drie-onder-één-kapwoningen aan de Texellaan gebouwd.

De andere drie x drie-onder-een-kapwoningen, met vrij uitzicht aan de voorzijde op het groen, liggen aan het Schoklandplantsoen, evenals 8 twee-onder-een-kapwoningen

Wellicht overweegt u ook, om uw tuin, balkon of dakterras in te gaan richten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Plaatsnamen in de buurt van Gouda waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Gouda

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Gouda kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Kaatsheuvel

Ververs


5

"Je wordt goed geïnformeerd over welke soort het beste bij de klant past."

Kunstgras leggen Kaatsheuvel
Referenties

Kunstgras laten leggen Gouda

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Gouda is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Gouda worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Gouda dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Gouda kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Gouda

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen