Kunstgras Gorinchem

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Gorinchem, (Gorcum of Gorkum)? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Gorinchem. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Grote Markt of  met zicht op het haventje aan het “Eind”. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen Kunstgras is ook werkzaam in het stadscentrum van Gorinchem. We hebben zelfs een project in de binnenstad, aan de Appeldijk afgerond. De tuinen zijn vaak  schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Gorinchem heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Gorinchem

Naast kunstgras leggen in de binnenstad van Gorcum, zijn wij ook werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn:

Wijdschild, Lingewijk, Haarwijk (Oost en West), Stalkaarsen, Gildenwijk, Schelluinsestraat, Avelingen, Molenvliet, Hoog en Laag Dalem, Papland en Schotdeuren.

Algemene informatie Gorinchem

Gorinchem (soms ook Gorcum of Gorkum), is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. In het centrum ligt de authentieke en gezellige vestingstad.

Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De gemeente heeft een station aan de westelijke Betuwelijn (Dordrecht-Geldermalsen). De stad zelf ligt gedeeltelijk in de Alblasserwaard en gedeeltelijk in de Tielerwaard. De grens ligt ongeveer op de Lingsesdijk. Het oosten van de stad ligt in de Tielerwaard en behoorde  vroeger tot de provincie Gelderland. Tegenwoordig is dit ingedeeld bij Zuid-Holland.

Kunstgrasvelden in Gorinchem

Naast het groen, dat u vindt rondom de vestingwerken, langs de rivieren en in het (Vurense) Lingebos beschikt Gorinchem over groene parken als het Gijs van Andelpark en nog meer wijkgebonden speelgroen. U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van Voetbalvereniging Unitas, Gorkumse Jonge Spartanen en  SVS’65

Maar veel voetbalverenigingen, de Hockey Club Rapid en sommige tennisverenigingen als TC Overwaard,LTC Ready 1882 en LTV Racket spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Gorinchem ook ideaal!

Grondsoorten in Gorinchem

De bodem van Gorinchem bestaat uit kleigrond. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Gorinchem

Nieuwbouwproject Tuinen van Mollenburg, fase 1

Op de oude sportvelden aan de Mollenburgseweg, omringd door tientallen hoge bomen ontstaat het project “Tuinen van Mollenburg, een groene woonwijk van circa 129 woningen. Onderverdeeld in vier fase zal de Tuinen van Mollenburg zijn vorm aannemen. De Oud-Hollandse architectuurstijl geeft een dorps en knus karakter. Met  royale tuinen van minimaal 12 meter diep, kunt u hier heerlijk zorgeloos wonen.

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Lingewijk Meer dan een Huis fase 3

Deze 31 woningen kunnen eenvoudig aangepast worden aan uw levensfase. Van starterswoning tot seniorenwoning. Ook uniek is het feit dat de beukmaat (en dus uw woning) stapsgewijs vergroot kan worden van 5,70 meter (vanaf € 163.000,-) tot wel 6,60 meter (vanaf € 191.000,-). U bent zo vrij als een vogel voor wat de keuze aan indelingen betreft en het kopen en plaatsen van sanitair en keuken. Deze woningen zijn dus eigenlijk te betitelen als “maatwerk”, want u “bouwt” het geheel naar eigen wens en smaak.
Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een badkamer getekend. Een semi Bungalow eigenlijk. Op de eerste etage wellicht een extra badkamer en een derde en vierde slaapkamer. Woonoppervlakten variëren tussen 108 en 125 m².

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Project Hoog Dalem, De Eilanden

De Eilanden ligt in het noorden van Hoog Dalem. Dit deelgebied zal worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het wordt gekenmerkt door besloten buurtjes met 84 woningen en water daarom heen, in wel tien typen woningen variërend tussen 124m² en 181m² woonoppervlak.en tussen € 235.000 en € 465.000 v.o.n.

Wellicht gaat u uw tuin ook inrichten met een mooi onderhoudsvrij kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras?

Plaatsnamen in de omgeving van Gorinchem waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Gorinchem

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Gorinchem kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Den Bosch

Yasmin Maddern


5

"Wij beoordelen jullie met een 5, dus hoogste waardering."

Kunstgras leggen Den Bosch
Referenties

Kunstgras laten leggen Gorinchem

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Gorinchem is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Gorinchem worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Gorinchem dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Gorinchem kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Gorinchem

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen