Kunstgras Empel

Kunstgras leggen Empel

U heeft de keuze gemaakt voor kunstgras leggen in uw tuin in Empel. Het leggen van kunstgras in de tuin in plaats van een natuurlijk gazon is de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit heeft te maken met de vele voordelen die het kunstgras biedt ten opzichte van een natuurlijk gazon of vormen van bestrating. Met kunstgras kan een groot oppervlak groen worden aangekleed zonder dat het u veel tijd vraagt in de vorm van onderhoud. Het vormt daarbij voor kinderen een heerlijk zachte ondergrond waarop altijd gespeeld kan worden zonder dat het schade aanbrengt aan uw gazon.

Ons kunstgras voldoet aan de volgende eisen:    Kunstgras
    Kunstgras
    Kunstgras
    Kunstgras
    Kunstgras

    Prijzen kunstgras leggen Empel

    De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

    Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Empel kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

    Kunstgras leggen € 9,- per m²

    Voorwaarden:

    Werkzaamheden Gras en Groen

    Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

    Voorwaarden:

    Werkzaamheden Gras en Groen

    Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

    Voorwaarden:

    Werkzaamheden Gras en Groen    Top 3 selectie

    New Mexico
    New Mexico

    € 32,95 p/m²    

    Uitstraling
    4

    De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

    Lees verder
    California Chill
    California Chill

    € 34,95 p/m²    

    Uitstraling
    5

    Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

    Lees verder
    Perfect Alabama
    Perfect Alabama

    € 39,95 p/m²    

    Uitstraling
    5

    Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

    Lees verder    Stalen aanvragen

    Vrijblijvend een offerte aanvragen

    Referenties
    Kunstgras leggen Rosmalen

    Vincent Huijbers


    4

    "Het gazon ziet er natuurlijk uit en het gras is sterk en zacht voor spelende kinderen."

    Kunstgras leggen Rosmalen
    Referenties

    Kunstgras laten leggen Empel

    De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Empel is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

    De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


    Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Empel worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Empel dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Empel kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

    Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

    Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


    Afgeronde projecten in Empel

     Contactinformatie
     Vertel het verder
     Vrijblijvend een offerte aanvragen