Kunstgras Ede (Postcode 6700)

Wilt u kunstgras (laten) leggen in uw tuin in Ede? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Ede. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u tijd over om in uw vrije tijd lekker een wandeling te maken in de natuur rondom Ede.

Waarom kunstgras in uw tuin in Ede?

Waar wij kunstgras leggen in Ede

Gras en Groen Kunstgras is regelmatig werkzaam in het centrum van Ede. De vaak wat smalle tuinen zijn erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij al vele tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Ede heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Gezinnen met opgroeiende kinderen in nieuwbouwwijken van het altijd groeiende Ede zien veel voordelen in kunstgras. Naast kunstgras leggen in het centrum van Ede zijn wij ook vaak werkzaam in nieuwbouwwijken van de stad. Voorbeelden hiervan zijn wijken zoals Vredekwartier, de Veluwse Poort, Kernhem, Enka en Kazerneterrein.

Wilt u ook kunstgras laten leggen in Ede?

Gras en Groen Kunstgras komt de opdracht kunstgras laten leggen graag bij u in Ede uitvoeren. Hierbij heeft u de keuze uit een mooi assortiment aan kunstgras soorten. Natuurlijk leggen wij niet alleen kunstgras in Ede. Ook in omliggende woonplaatsen leggen wij kunstgras!Overkapping, tuinhuis
Overkapping, tuinhuis
Overkapping, tuinhuis
Overkapping, tuinhuis
Overkapping, tuinhuis

Prijzen kunstgras leggen Ede

De prijzen voor het leggen van kunstgras zijn gebaseerd op de werkzaamheden die onze medewerkers dienen uit te voeren. Dit hangt af van zowel het aantal vierkante meters als van de hoeveelheid werk. Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Ede kunt u het beste aan onze medewerkers over laten, een aantal voorbereidingen zou u zelf kunnen uitvoeren. Hieronder vindt u een overzicht van prijzen, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website.

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Aanvoeren witzand € 7,- per m²

Afgraven huidige ondergrond € 7,- per m²Top 3 selectie

   

   

   
Stalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras kopen 's-Hertogenbosch

Familie den Harder


5

"Bij deze wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over mijn kunstgras en ook zeer tevreden bij het advies van mijn aankoop, ik heb het zelf gelegd en dat was super makkelijk, na jullie uitleg. "

Kunstgras kopen 's-Hertogenbosch
Referenties

Kunstgras laten leggen Ede

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Ede is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:

Nadat er is gezorgd voor de juiste ondergrond kan het kunstgras bij u in Ede worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Nadat het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Ede dan voortaan een onderhoudsvrij gazon.

Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Ede kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Ede

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen