Kunstgras Ede (Postcode 6700)

Wilt u kunstgras (laten) leggen in uw tuin in Ede? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Ede. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u tijd over om in uw vrije tijd lekker een wandeling te maken in de natuur rondom Ede.

Waarom kunstgras in uw tuin in Ede?

Waar wij kunstgras leggen in Ede

Gras en Groen Kunstgras is regelmatig werkzaam in het centrum van Ede. De vaak wat smalle tuinen zijn erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij al vele tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Ede heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Gezinnen met opgroeiende kinderen in nieuwbouwwijken van het altijd groeiende Ede zien veel voordelen in kunstgras. Naast kunstgras leggen in het centrum van Ede zijn wij ook vaak werkzaam in nieuwbouwwijken van de stad. Voorbeelden hiervan zijn wijken zoals Vredekwartier, de Veluwse Poort, Kernhem, Enka en Kazerneterrein.

Wilt u ook kunstgras laten leggen in Ede?

Gras en Groen Kunstgras komt de opdracht kunstgras laten leggen graag bij u in Ede uitvoeren. Hierbij heeft u de keuze uit een mooi assortiment aan kunstgras soorten. Natuurlijk leggen wij niet alleen kunstgras in Ede. Ook in omliggende woonplaatsen leggen wij kunstgras!Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Ede

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Arnhem kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New York
New York

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
4

De New York heeft de W-shape 2.0 vezel. De sprieten prachtig overeind staan en geeft het gazon daarbij een ongekende dichtheid.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Meest verkochte type kunstgras uit 2015, 2016 en 2017! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Ohio Energy
Ohio Energy

€ 49,95 p/m²    

Uitstraling
5

Letterlijk de uitschieter in het assortiment van Gras en Groen. Geen soort zo lang en zacht als de Ohio Energy. Kunstgras uit het hoogste segment.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Oegstgeest

Tempelaar


5

"Professioneel bedrijf. Komt de gemaakte afspraken stipt na."

Kunstgras leggen Oegstgeest
Referenties

Kunstgras laten leggen Ede

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Arnhem is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Arnhem worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Arnhem dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Arnhem kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Ede

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen