Kunstgras Dordrecht (Postcode 3300)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Dordrecht? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Dordrecht. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan het Scheffersplein. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Dordrecht. We hebben zelfs een project aan de Houttuinen afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Dordrecht heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Dordrecht

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Dordrecht zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Crabbehof,Dubbeldam, Oud en Nieuw Krispijn, Reeland, Staart, Stadspolders, Sterrenburg en Wielwijk.

Algemene informatie Dordrecht

Dordrecht, gelegen aan de Biesbosch behoort tot de drechtsteden en is de vijfde gemeente van Zuid Holland. Daar waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas omvat “Dordt” het gehele Eiland van Dordrecht. Reeds eind 12e eeuw kreeg Dordrecht al stadsrechten en ontwikkelde “Thuredrech” zich tot handelsstad en kreeg het belangrijke recht van  stapelplaats, tot woede van andere steden, hetgeen leidde tot de Hoekse en Kabeljauwse twisten. Dordt ademt historie met wel 900 rijks- en  650 gemeentelijke monumenten.

Kunstgrasvelden in Dordrecht

Naast het groen, dat u vindt in de Hollandse en Nieuw Dordtse  Biesbosch beschikt Dordrecht over vele parels van parken zoals o.a. de Kloostertuin, de parken Merwestein en -polder, het Wantijpark met de monumentale “verdiepte tuin” en het Dubbelsteynpark.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. FC Dordrecht, DFC, Emma en E.B.O.H.. Maar ook hockeyvereniging DMHC  en tennisverenigingen als  CC, DLTC Dash, Thialsf LTC en Dubbeldam en veel van de genoemde voetbalverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Dordrecht ook ideaal!

Grondsoorten in Dordrecht

De bodem van Dordrecht bestaat uit rivierklei. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Dordrecht

Nieuwbouwproject Wilgendaal

Wilgendaal is een deelplan binnen Wilgenwende en is gelegen aan het nieuw aangelegde park. Er komen  komen een 7 zeer ruime rijwoningen, 11 riante en 4 zeer royaal grote tweekappers. Alle woningen staan op ruime kavels en alle tweekappers hebben een garage.
Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Nieuwland van Valk project Valkhorst

In het gewilde Valkhorst komen circa 100 eengezinswoningen met een ruime tuin in brede, rustige straten en volop groen in veel verschillende woningtypes. Van park- en rijwoningen tot 4-laagse stadswoningen en statige tweekappers. De binnenstad van Dordrecht ligt op maar 10 fietsminuten afstand!
De woningen zijn zeer energiezuinig, met minimale woonlasten en een schoner milieu en een fijne achtertuin. Wellicht gaat u uw tuin, balkon of dakterras inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Nieuwbouwprojecten Stadswerven en Paterspad (in voorbereiding)

Woont u straks aan het water van Stadswerven, op loopafstand van de binnenstad?

Of wilt u uw eigen droomhuis met woon-werkmogelijkheid bouwen op een van de vrijgekomen kavels aan het Papeterspad in de 19e eeuwse Schil? In Dordrecht staan meerdere projecten op stapel, waar u zelf invulling mag geven aan de bouw van uw eigen woning.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de buurt van Dordrecht waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Dordrecht

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Dordrecht kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Den Bosch

Jos de Winter


5

"Goede service, zeker voor de tarieven die ze rekenen!"

Kunstgras leggen Den Bosch
Referenties

Kunstgras laten leggen Dordrecht

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Dordrecht is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Dordrecht worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Dordrecht dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Dordrecht kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Dordrecht

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen