Kunstgras Doetinchem

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Doetinchem? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Doetinchem. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan het Simonsplein. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Doetinchem. We hebben zelfs een project vlakbij de Gasthuissteeg afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen in Doetinchem met kunstgras hebben aangelegd  heeft hier ongetwijfeld mee te maken

Waar leggen wij kunstgras in Doetinchem

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Doetinchem zijn wij ook vaak werkzaam in overige delen van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze stadsdelen zijn:

Gaanderen; Wehl; Wijnbergen; Dichteren; IJzevoorde; Langerak; Het Zelhemse Broek; Wehlse Broek; Stadscentrum; Overstegen; Schöneveld; Oosseld; De Huet; Dichteren; Wijnbergen; Noord & Bezelhorst; IJkenberg; Hamburgerbroek; Lookwartier;De IJsseltuinen; De Pas en De Hoop.

Algemene informatie Doetinchem

Doetinchem ligt in de Achterhoek, in de provincie Gelderland aan de Oude IJssel. Al in het jaar 838 wordt in geschriften villa Duetinghem gevonden. De gemeente telt 57.105 inwoners (30 april 2017, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 79,07 km². Op 1 januari 2005 is de gemeente Wehl toegevoegd. Later gevolgd door het Zelhemse Broek.

De Doetinchemse economie groeit verhoudingsgewijs goed. Doetinchem is één van de grootste stijgers is in de landelijke lijst met sterkste lokale economieën en laat daarmee andere grote Gelderse steden achter zich.Ruim 4000 Doetinchemse bedrijven zijn goed voor een vijfde van de economische activiteit in de Achterhoek en bieden plaats aan bijna 35.000 werkenden

Kunstgrasvelden in Doetinchem

In de gemeente liggen verschillende natuurgebieden. In het westen liggen de Kruisbergse bossen. In het oosten het bosgebied, de Slangenburg met het gelijknamige kasteel. Verder zijn er ook veel parken in de stad zelf, waar park Overstegen de grootste van is. Ten zuidwesten van de gemeente ligt het natuurgebied Montferland.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van De Vijverberg, het stadion van betaald Voetbalclub De Graafschap, de velden van VV Doetinchem,  DZC’68, Viod en S.V.d.w.’75. Maar de Doetinchemse Hockey Club  en tennisverenigingen als  TCZuid, LTC Doetinchem, TC Gaanderen en veel van de genoemde voetbalverenigingen spelen of trainen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Doetinchem ook ideaal!

Grondsoorten in Doetinchem

De bodem van Doetinchem bestaat deels uit zand en voornamelijk in het westen en zuidwesten veelal uit rivierklei. Bij het aanleggen van kunstgras dient in het geval van een kleibodem eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u daarna wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Doetinchem

Nieuwbouwproject Wijnbergen De Ketting

In het nieuwbouwplan Wijnbergen De Ketting, in Doetinchem vindt u rust, ruimte en veel groen. Hier zijn 4 fraaie tweekappers en 5 rijwoningen, op kavels vanaf 130 m² tot 233m² - gebouwd. Ze staan in kleine clusters en worden gescheiden door hagen. Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Dorps en Landelijk Buitenplaats Wijnbergen

Het aan de zuidzijde van het centrum van Doetinchem gelegen mooie gebied “Buitenplaats Wijnbergen” biedt ruimte aan een nieuwe woonwijk.. De natuurlijke rust overheerst,met hier en daar een boerderij in het weidse glooiende landschap. Er wordt daarom gebouwd in een landelijke stijl ,die perfect uw nieuwe huis met de dorpse natuur laat integreren
Het gebied is in vier buurten verdeeld, met elk een eigen identiteit.

In één deelbuurt zijn 15 woningen gepland, met woonoppervlakten van 113 tot 171 m² en perceeloppervlakten van 126 tot 381 m². Bent u de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin (achtertuin 10 tot 13 meter diepte) ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Hof van Parijs (Dichteren)

In  het "Hof van Parijs" in Dichteren worden 19 woningen gebouwd, te weten: 7 vrijstaande en 12 halfvrijstaande woningen. Het unieke van dit  ruim opgezette plan is dat de woningen in een intiem hofje worden gebouwd.De entree van dit hofje loopt langs een fraaie watergang.Elke woning heeft de beschikking heeft over twee parkeerplaatsen (één op het erf en 1 in de openbare ruimte). Het hofje is zo ontworpen dat men er gemakkelijk rond kan rijden.

De eerste fase bestaat uit de bouw van zes statige en royale halfvrijstaande woningen met garage/berging op ruime kavels, met tuinen gericht op het zuiden..  

De tweede fase bestaat uit de verkoop van vijf bouwkavels op een schitterende locatie langs het water.U kunt hier kiezen voor een bouwkavel met of zonder bouwplan. Op uw royale tot riante perceel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras

Plaatsnamen in de buurt van Doetinchem waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Doetinchem

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Doetinchem kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Veghel

Elbertse


5

"Natuurlijk hadden wij alles goed voorbereid maar Gras en Groen heeft de laatste ‘uitdagingen’ ook prima opgepikt."

Kunstgras leggen Veghel
Referenties

Kunstgras laten leggen Doetinchem

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Doetinchem is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Doetinchem worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Doetinchem dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Doetinchem kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Doetinchem

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen