Kunstgras Deventer

Kunstgras leggen Deventer

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Deventer? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Deventer waar Gras en Groen ook werkt

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Deventer ? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook in Deventer. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken op het plein aan de Brink, met zicht op de Waag. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Deventer

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van  Deventer. We hebben zelfs een project in de Nieuwstraat afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Deventer heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond de Binnenstad van Deventer zijn wij ook vaak werkzaam in wel dertig overige wijken.. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Zandweerd,Voorstad, Bekkumer, Raambuurt, Knutteldorp, Delta- en Rivierenbuurt, Tuindorp, Keizerslanden, Diepenveen, Colmschate, Veldpape, Bramelt, en Roessink

Algemene informatie Deventer

Nederlandse stad in de provincie Overijssel, gelegen aan de rivier de IJssel is een van de oudste steden van Nederland en staat al vermeld in een oorkonde uit 877, waar wordt gesproken over zeven hoeven in Daventre portu (de haven Deventer). Deventer maakte in de middeleeuwen deel uit van het Hanzeverbond, een belangrijk handelsnetwerk. De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.

Kunstgrasvelden in Deventer

Deventer kent vele mooie parken en natuurgebieden:

Het buitendijks aan de IJssel gelegen Worpplantsoen is het oudste stadswandelpark van Nederland en het Rijsterborgherpark is monumentaal.Het Nieuwe Plantsoen is bij de aanleg van de Deventer waterleiding ontstaan als waterwingebied. Het Gooikerspark, met daarin het natuur- en milieueducatiecentrum 'De Ulebelt' kwam in 2010 gereed. Verder het  “Steenbruggerbos”. Aan de westzijde van de IJssel ligt het uiterwaardengebied Ossenwaarden en in het oosten zijn er het voormalige militair oefenterrein Wechelerveld en het rond de Douwelerkolk bij het Overijssels Kanaal gelegen overblijfsel van voormalig landgoed De Wijtenhorst.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen in stadion de Adelaarshorst van Go Ahead Eagles en op de velden van VV Activia, VV Davo, FC RDC, IJsselstreek, Helios, SV Colmschate en de koninklijke UD.Maar ook hockeyvereniging  DHV, veel van de tennisverenigingen als TV de Schapekolk, Deventer Lawn TC, Drijver’s TC,  TC Colmschate   en veel van de genoemde voetbalverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Deventer  ook ideaal!

Grondsoorten in Deventer

De bodem van Deventer bestaat voornamelijk uit zandgrond. Bij het aanleggen van kunstgras  heeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

In sommige kleine gedeelten van Deventer, ten westen van de Ijssel bestaat de bodem uit klei. In dat geval dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar daarna heeft u dezelfde hierboven genoemde voordelen.

Nieuwbouwwijken in Deventer

Nieuwbouwproject Steenbrugge

In Steenbrugge komen in totaal 400 klassieke rijwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De typisch Sallandse woningen in Steenbrugge zijn energieneutraal. Hierdoor blijven de maandelijkse lasten voor de bewoners van Steenbrugge relatief laag.

Zoekt u de combinatie van comfort, nieuwbouw en de de warmte van een sfeervol dorp?

Steenbrugge biedt het allemaal. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Hof Cellarius

Aan de oostelijke rand van Deventer ligt het in het oude centrum van Colmschate het plangebied Hof Cellarius Op deze unieke locatie worden twaalf royale kavels variërend van 704 m2 tot 908 m2 te koop aangeboden. De kavels zijn gesitueerd als een soort "hofje".

Wellicht gaat u uw tuin, balkon of dakterras inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Nieuwbouwproject De Snippeling

De Snippeling is een wijkje in de stad Deventer. Knus en intiem, maar ook op fietsafstand van alle voorzieningen die stad Deventer biedt. Het wijkje straalt allure uit door de vele vrijstaande woningen en luxe villa’s. De sfeer is sociaal en er is volop groen en speelruimte.
Maak uw wensen kenbaar, want u heeft de mogelijkheid om veel zelf in te brengen.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Deventer en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Deventer

Wilt u kunstgras laten leggen in Deventer? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Deventer gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Deventer

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Deventer? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!