Kunstgras Den Haag (Postcode 2400 - 2500)

Wilt u kunstgras laten leggen in Den Haag? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot bij het Bankaplein projecten met kunstgras op kunnen leveren. Maar ook in de stadsdelen zoals de archipelbuurt, Escamp, Laak, Loosduinen, Leidschenveen-Ypenburg, Haagse Hout, Scheveningen, Segbroek en hun eigen wijken.

Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot bij het Bankaplein projecten met kunstgras op kunnen leveren. Maar ook in de stadsdelen zoals de archipelbuurt, Escamp, Laak, Loosduinen, Leidschenveen-Ypenburg, Haagse Hout, Scheveningen, Segbroek en hun eigen wijken. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Den Haag het mooist aangelegde kunstgras-gazon leggen. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen? Wij kunnen iedere particuliere inwoner van Den Haag voorzien van het mooist aangelegde kunstgras-gazon. Van Agnietenpad tot Zwolsestraat? Wij van Gras en Groen komen overal.

Algemene informatie Den Haag

Den Haag is de stad van het Binnenhof, Hofvijver, regering, ridderzaal, parlement en paleizen, zoals Paleis Noordeinde, of de residentie van het koninklijk huis, Paleis Huis ten Bosch. De stad van ministeries, ambassades en Verenigde Naties. Standplaats van het nationale en internationale Gerechtshof. De laatste heeft zitting in het Vredespaleis, De inwoners van de stad, ooit met de ooievaar in het geel en groen als kenmerk op haar wapen, dragen hun titel met trots en verve, ondanks grote tegenstellingen tussen stedelijke bebouwing en mooie natuurgebieden. De dichtbevolkte wijken zoals de Schilderswijk en het Laakkwartier zijn het terrein van de Hagenees, terwijl in de Vogelwijk en Benoordenhout meer hoog Haags van gehoord zal worden. Oorspronkelijk zou de scheiding in betiteling zijn ontstaan tussen de Hagenaars die op zand woonden en de Hagenezen die op veen woonden. Den Haag is een oude stad met een grote historie. Het barst er van de monumenten en monumentale karakteristieke panden en bouwwerken, zoals het Binnenhof, de Gevangenpoort, het Kurhaus Scheveningen en het Mauritshuis. Ook kent de stad vele beschermde stadsgezichten zoals Lange Voorhout en Benoordenhout.

Maar ook als muziek-cultuurstad heeft Den Haag een rijke geschiedenis en is zij beroemd. Het is vanaf de jaren vijftig in de vorige eeuw de bakermat van de Nederlandse popmuziek. Het waren aanvankelijk de indische jongeren, die zich vanaf de jaren vijftig uitten in de muziek. Met elektrische hawaïgitaren en een mengeling van Rock-’n Roll en krontjongmuziek “tokkelen” zij naar Indo-Rock. De Nederbeat-explosie van de jaren zestig werd dus voorafgegaan door een Indorock-explosie in de jaren vijftig. Denk maar aan: Jumping Jewels, (o.a. met Hans van Eijk en Johnny Lion);Golden Earring; Earth & Fire; Shocking Blue; Q65; de Motions; de Shoes; Tee Set; Di-rect; Kane. Het Parkpop festival is niet voor niets een van Nederlands bekendste popfestivals.

Een ander item is de schilderkunst. Zoekend naar nieuwe stijlen en verenigd in “de Haagse School”, hebben onder anderen Jozef Israëls, Jacob en Willem Maris, Willem Roelofs, Constant Gabriël, Hendrik Willem Mesdag en Anton Mauve Den Haag vanaf het jaar 1860 op de wereldkaart gezet met hun spraakmakende stijl van schilderen. De onderwerpen die ze kozen waren wel typisch "Hollands": polders, rivierlandschappen, koeien, schapen, molens, visserstaferelen, bomschuiten en bovenal: grote wolkenpartijen. Het impressionistisch weergeven van licht en de atmosfeer stond hoger in hun vaandel dan het met fotografische precisie vastleggen van weleer.

Kunstgrasvelden in Den Haag

Naast veel groene recreatieparken in en rond Den Haag, zoals in het Zuiderpark met de natuurspeelplaats Zuiderpret, het Oost- en Westduinpark, het Scheveningse en het Hyacintenbos, plus nog wel twintig andere parken, komen we groen en natuurlijk ook gras tegen op de vele sportvelden. Maar u ziet ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Zo spelen er al hockeyclubs als Klein Zwitserland, HGC, HDM en een tiental andere verenigingen, ook talloze voetbalverenigingen en tennisclubs al op kunstgras. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Den Haag ook ideaal.

Grondsoorten in Den Haag

Den Haag is grotendeels gebouwd op zandduinen, waarvan de grens met de veengebieden ongeveer gelijk loopt met de Laan van Meerdervoort. Wijken zoals Laakkwartier, Schilderswijk en Escamp zijn gebouwd op veengrond. Als je geboren bent op 't zand, ben je een Hagenaar, ben je geboren op 't veen, dan ben je een Hagenees

De grondsoorten, die Den Haag dus rijk is, zijn voor het meerendeel zandgronden afgewisseld met lagen van oude veengronden.. De voordelen van het aanleggen van kunstgras in een dergelijk gebied zijn de volgende: Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater. U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras. Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke stedelijke omgeving frisgroen, zonder mos, ook op een daktuin of -terras. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Nieuwbouwprojecten in Den Haag

Nieuwbouwwijk Project De Uytwijck

In Den Haag zijn onlangs op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd, of worden er binnenkort nieuwe projecten gerealiseerd. Bent of wordt u misschien wel de gelukkige eigenaar van de 10 2-1 kapwoningen en 12 riante eengezinswoningen aan de Abdis Immastraat aan de Zuidwestelijke stadsrand in villapark Uithofslaan. In dit gebied zullen in de nabije toekomst nog andere stukken ontwikkeld gaan worden. Vanuit hier wordt in de komende tijd een luxe woonwijk gebouwd, met ongeveer 250 en 300 vrijstaande en geschakelde woningen.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwwijk Project Groenhaaghe

Datzelfde geldt ook voor nieuwbouwproject Groenhaaghe, ook in Villapark Uithofslaan, met 35 luxe koopwoningen. De (type D) woningen van Groenhaaghe kenmerken zich door een breedte van maar liefst 7,2 meter en de architectuurstijl van Dudok. Geplaatst op zeer ruime kavels. De huizen in Groenhaaghe worden gebouwd met een hoog afwerkingsniveau van topkwaliteit en zeer duurzaam. Een stijl van tekenen uit 20 en 30er jaren, die alom gewild is, door mooie elegante lijnen en rijke uitstraling, maar met de modernste technieken. Dit project biedt u de kans van uw leven om de plaats van uw keuken zelf in te delen.Op uw grote kavel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van grasengroenkunstgras.nl.

Nieuwbouwproject De Riethoven

Ook aan de groene rand van Villapark Uithofslaan 'De Riethoven'. Een exclusief nieuwbouwplan rondom twee kleinschalige hofjes waar in totaal 18 rietgedekte royale geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa worden gebouwd. Kenmerkend voor deze rietgedekte woningen zijn luxe en comfort. Royale villa’s met een traditionele exclusieve uitstraling op ruime kavels in een natuurrijke omgeving. U waant zich op vakantie in en rondom uw eigen woning. Mag u hier wonen met alle voordelen en voorzieningen van de stad binnen handbereik. Het strand en de duinen, maar ook het Haagse centrum snel binnen handbereik. Uw vrienden zien - misschien geheel Haags - geel en groen van jaloezie.

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan grasengroenkunstgras.nl en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de buurt van Den Haag waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Den Haag

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Den Haag kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Rosmalen

Geoffrey Samuels


5

"De kids spelen er heerlijk op!"

Kunstgras leggen Rosmalen
Referenties

Kunstgras laten leggen Den Haag

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Den Haag is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Den Haag worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Den Haag dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Den Haag kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Den Haag

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen