Kunstgras Den Haag

Kunstgras leggen Den Haag

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Den Haag? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

  • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
  • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
  • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
  • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in Den Haag? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot bij het Bankaplein projecten met kunstgras op kunnen leveren. Maar ook in de stadsdelen zoals de archipelbuurt, Escamp, Laak, Loosduinen, Leidschenveen-Ypenburg, Haagse Hout, Scheveningen, Segbroek en hun eigen wijken.

Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot bij het Bankaplein projecten met kunstgras op kunnen leveren. Maar ook in de stadsdelen zoals de archipelbuurt, Escamp, Laak, Loosduinen, Leidschenveen-Ypenburg, Haagse Hout, Scheveningen, Segbroek en hun eigen wijken. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Den Haag het mooist aangelegde kunstgras-gazon leggen. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen? Wij kunnen iedere particuliere inwoner van Den Haag voorzien van het mooist aangelegde kunstgras-gazon. Van Agnietenpad tot Zwolsestraat? Wij van Gras en Groen komen overal.

Algemene informatie Den Haag

Den Haag is de stad van het Binnenhof, Hofvijver, regering, ridderzaal, parlement en paleizen, zoals Paleis Noordeinde, of de residentie van het koninklijk huis, Paleis Huis ten Bosch. De stad van ministeries, ambassades en Verenigde Naties. Standplaats van het nationale en internationale Gerechtshof. De laatste heeft zitting in het Vredespaleis, De inwoners van de stad, ooit met de ooievaar in het geel en groen als kenmerk op haar wapen, dragen hun titel met trots en verve, ondanks grote tegenstellingen tussen stedelijke bebouwing en mooie natuurgebieden. De dichtbevolkte wijken zoals de Schilderswijk en het Laakkwartier zijn het terrein van de Hagenees, terwijl in de Vogelwijk en Benoordenhout meer hoog Haags van gehoord zal worden. Oorspronkelijk zou de scheiding in betiteling zijn ontstaan tussen de Hagenaars die op zand woonden en de Hagenezen die op veen woonden. Den Haag is een oude stad met een grote historie. Het barst er van de monumenten en monumentale karakteristieke panden en bouwwerken, zoals het Binnenhof, de Gevangenpoort, het Kurhaus Scheveningen en het Mauritshuis. Ook kent de stad vele beschermde stadsgezichten zoals Lange Voorhout en Benoordenhout.

Maar ook als muziek-cultuurstad heeft Den Haag een rijke geschiedenis en is zij beroemd. Het is vanaf de jaren vijftig in de vorige eeuw de bakermat van de Nederlandse popmuziek. Het waren aanvankelijk de indische jongeren, die zich vanaf de jaren vijftig uitten in de muziek. Met elektrische hawaïgitaren en een mengeling van Rock-’n Roll en krontjongmuziek “tokkelen” zij naar Indo-Rock. De Nederbeat-explosie van de jaren zestig werd dus voorafgegaan door een Indorock-explosie in de jaren vijftig. Denk maar aan: Jumping Jewels, (o.a. met Hans van Eijk en Johnny Lion);Golden Earring; Earth & Fire; Shocking Blue; Q65; de Motions; de Shoes; Tee Set; Di-rect; Kane. Het Parkpop festival is niet voor niets een van Nederlands bekendste popfestivals.

Een ander item is de schilderkunst. Zoekend naar nieuwe stijlen en verenigd in “de Haagse School”, hebben onder anderen Jozef Israëls, Jacob en Willem Maris, Willem Roelofs, Constant Gabriël, Hendrik Willem Mesdag en Anton Mauve Den Haag vanaf het jaar 1860 op de wereldkaart gezet met hun spraakmakende stijl van schilderen. De onderwerpen die ze kozen waren wel typisch "Hollands": polders, rivierlandschappen, koeien, schapen, molens, visserstaferelen, bomschuiten en bovenal: grote wolkenpartijen. Het impressionistisch weergeven van licht en de atmosfeer stond hoger in hun vaandel dan het met fotografische precisie vastleggen van weleer.

Kunstgrasvelden in Den Haag

Naast veel groene recreatieparken in en rond Den Haag, zoals in het Zuiderpark met de natuurspeelplaats Zuiderpret, het Oost- en Westduinpark, het Scheveningse en het Hyacintenbos, plus nog wel twintig andere parken, komen we groen en natuurlijk ook gras tegen op de vele sportvelden. Maar u ziet ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Zo spelen er al hockeyclubs als Klein Zwitserland, HGC, HDM en een tiental andere verenigingen, ook talloze voetbalverenigingen en tennisclubs al op kunstgras. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Den Haag ook ideaal.

Grondsoorten in Den Haag

Den Haag is grotendeels gebouwd op zandduinen, waarvan de grens met de veengebieden ongeveer gelijk loopt met de Laan van Meerdervoort. Wijken zoals Laakkwartier, Schilderswijk en Escamp zijn gebouwd op veengrond. Als je geboren bent op 't zand, ben je een Hagenaar, ben je geboren op 't veen, dan ben je een Hagenees

De grondsoorten, die Den Haag dus rijk is, zijn voor het meerendeel zandgronden afgewisseld met lagen van oude veengronden.. De voordelen van het aanleggen van kunstgras in een dergelijk gebied zijn de volgende: Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater. U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras. Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke stedelijke omgeving frisgroen, zonder mos, ook op een daktuin of -terras. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Nieuwbouwprojecten in Den Haag

Nieuwbouwwijk Project De Uytwijck

In Den Haag zijn onlangs op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd, of worden er binnenkort nieuwe projecten gerealiseerd. Bent of wordt u misschien wel de gelukkige eigenaar van de 10 2-1 kapwoningen en 12 riante eengezinswoningen aan de Abdis Immastraat aan de Zuidwestelijke stadsrand in villapark Uithofslaan. In dit gebied zullen in de nabije toekomst nog andere stukken ontwikkeld gaan worden. Vanuit hier wordt in de komende tijd een luxe woonwijk gebouwd, met ongeveer 250 en 300 vrijstaande en geschakelde woningen.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwwijk Project Groenhaaghe

Datzelfde geldt ook voor nieuwbouwproject Groenhaaghe, ook in Villapark Uithofslaan, met 35 luxe koopwoningen. De (type D) woningen van Groenhaaghe kenmerken zich door een breedte van maar liefst 7,2 meter en de architectuurstijl van Dudok. Geplaatst op zeer ruime kavels. De huizen in Groenhaaghe worden gebouwd met een hoog afwerkingsniveau van topkwaliteit en zeer duurzaam. Een stijl van tekenen uit 20 en 30er jaren, die alom gewild is, door mooie elegante lijnen en rijke uitstraling, maar met de modernste technieken. Dit project biedt u de kans van uw leven om de plaats van uw keuken zelf in te delen.Op uw grote kavel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van grasengroenkunstgras.nl.

Nieuwbouwproject De Riethoven

Ook aan de groene rand van Villapark Uithofslaan 'De Riethoven'. Een exclusief nieuwbouwplan rondom twee kleinschalige hofjes waar in totaal 18 rietgedekte royale geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa worden gebouwd. Kenmerkend voor deze rietgedekte woningen zijn luxe en comfort. Royale villa’s met een traditionele exclusieve uitstraling op ruime kavels in een natuurrijke omgeving. U waant zich op vakantie in en rondom uw eigen woning. Mag u hier wonen met alle voordelen en voorzieningen van de stad binnen handbereik. Het strand en de duinen, maar ook het Haagse centrum snel binnen handbereik. Uw vrienden zien - misschien geheel Haags - geel en groen van jaloezie.

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan grasengroenkunstgras.nl en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Den Haag en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Den Haag

Wilt u kunstgras laten leggen in Den Haag? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Den Haag gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Den Haag

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Den Haag? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

  • Zeer realistische uitstraling
  • Kleur- en slijtvast
  • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
  • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
  • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
  • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!