Kunstgras Den Bosch (Postcode 5200)

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Den Bosch? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in ‘s-Hertogenbosch, zoals de officiële benaming is.Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft, het is altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Parade, in de Uilenburg, of in de Korte Putstraat? Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Den bosch

Gras en Groen kunstgras is zelfs  werkzaam in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, waardoor echt gras lastig mooi is te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in ‘s-Hertogenbosch heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Juist Jonge gezinnen, maar ook ouderen  kiezen vaak voor de voordelen die het met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, zijn wij ook vaak werkzaam in overige delen van de stad. Voorbeelden hiervan zijn:de Maaspoort, De Kruiskamp, Aa-wijk, de Vliert, de Haverleij, Zuid, Engelen, maar ook  Empel, Hintham, Rosmalen, Vinkel en Gewande.

Algemene informatie Den bosch

‘s-Hertogenbosch, zoals de officiële naam is, is een van de oudste steden van ons land aan de rivieren Aa en Dommel. Als hoofdstad van Brabant is het toch slechts de vierde stad van Noord Brabant.  De Bourgondische hoofdstad, met haar gezellige historische binnenstad,  kreeg al in 1184 stadsrechten. Stad van Oeteldonk en schilder Jeroen Bosch, die in 2016 werd geëerd met een grootse expositie. De stad is bijzonder rijk aan monumenten en cultuur. De Binnendieze, de Moriaan (het oudste bakstenen gebouw), de kathedraal Sint Jan met haar unieke boogbeelden, maar ook zeer aansprekende moderne architectuur in het Paleiskwartier en niet te vergeten de Bolwoningen en de hedendaagse kastelen van de Haverleij, die temidden van groene oases en golfterreinen het verband tussen verleden en heden zo mooi weergeven

Kunstgrasvelden in Den bosch

Ook komen we veel groen tegen in  het Bossche Broek en Zuiderpark, maar ook rond de vele plassen als de Noorderplas,  de Oosterplas, de Zuiderplas en de IJzeren vrouw. Natuurlijk komen we ook groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. FC den Bosch, OJC, BVV, OSC 45, Wilhelmina, RKJVV, Emplina en CHC. .Maar ook voetbal-, tennis- en hockeyverenigingen als H.C. Den Bosch, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Maastricht ook ideaal!

Grondsoorten in Den bosch

Het gebied ten noorden van de A59 tot de Rosmalense plas heeft een kleibodem En ook de verder Noordoostelijke delen vanaf Empel tot en met Nuland. Onder die lijn is de bodem zandgrond. Staat uw woning op een volledige kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen. In het geval van zandgrond heeft het aanleggen van kunstgras voor u de volgende voordelen:

Nieuwbouwwijken in Den bosch

Nieuwbouwproject Natuurlijk Deuteren

De wijk Deuteren wordt geherstructureerd. Momenteel worden 33 woningen gerealiseerd, waaronder 3 bungalows Bent u als toekomstig bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of terras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Parktuinen, Parklanen en De Lanen Zuid

In De Groote Wielen, een waterrijke en prettig gevarieerde leefomgeving worden momenteel Parktuinen, Parklanen en De Lanen ontwikkelt. Een groot aanbod aan woningen. Wordt u de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwwijk Eikenburg

In groen en mooi Maliskamp worden 61 woningen in een landelijke stijl gerealiseerd. Behoort u een van de de gelukkigen en wilt u uw tuin inrichten met een mooi kunstgras gazon, neem dan contact op met de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras

Plaatsnamen in de omgeving van Den Bosch waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Den Bosch

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Den Bosch kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Cromvoirt

Jim van Turnhout


5

"Complimenten voor de heren die het snel en keurig gelegd hebben."

Kunstgras leggen Cromvoirt
Referenties

Kunstgras laten leggen Den Bosch

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Den Bosch is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Den Bosch worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Den Bosch dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Den Bosch kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Den Bosch

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen