Kunstgras Den Bosch

Kunstgras leggen 's-Hertogenbosch

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in 's-Hertogenbosch? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom 's-Hertogenbosch waar Gras en Groen ook werkt

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Den Bosch? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in ‘s-Hertogenbosch, zoals de officiële benaming is.Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras van Gras en Groen heeft, het is altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Parade, in de Uilenburg, of in de Korte Putstraat? Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in 's-Hertogenbosch

Gras en Groen kunstgras is zelfs  werkzaam in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, waardoor echt gras lastig mooi is te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in ‘s-Hertogenbosch heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Juist Jonge gezinnen, maar ook ouderen  kiezen vaak voor de voordelen die het met zich meebrengt. Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch, zijn wij ook vaak werkzaam in overige delen van de stad. Voorbeelden hiervan zijn:de Maaspoort, De Kruiskamp, Aa-wijk, de Vliert, de Haverleij, Zuid, Engelen, maar ook  Empel, Hintham, Rosmalen, Vinkel en Gewande.

Algemene informatie Den bosch

‘s-Hertogenbosch, zoals de officiële naam is, is een van de oudste steden van ons land aan de rivieren Aa en Dommel. Als hoofdstad van Brabant is het toch slechts de vierde stad van Noord Brabant.  De Bourgondische hoofdstad, met haar gezellige historische binnenstad,  kreeg al in 1184 stadsrechten. Stad van Oeteldonk en schilder Jeroen Bosch, die in 2016 werd geëerd met een grootse expositie. De stad is bijzonder rijk aan monumenten en cultuur. De Binnendieze, de Moriaan (het oudste bakstenen gebouw), de kathedraal Sint Jan met haar unieke boogbeelden, maar ook zeer aansprekende moderne architectuur in het Paleiskwartier en niet te vergeten de Bolwoningen en de hedendaagse kastelen van de Haverleij, die temidden van groene oases en golfterreinen het verband tussen verleden en heden zo mooi weergeven

Kunstgrasvelden in Den bosch

Ook komen we veel groen tegen in  het Bossche Broek en Zuiderpark, maar ook rond de vele plassen als de Noorderplas,  de Oosterplas, de Zuiderplas en de IJzeren vrouw. Natuurlijk komen we ook groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. FC den Bosch, OJC, BVV, OSC 45, Wilhelmina, RKJVV, Emplina en CHC. .Maar ook voetbal-, tennis- en hockeyverenigingen als H.C. Den Bosch, spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Maastricht ook ideaal!

Grondsoorten in Den bosch

Het gebied ten noorden van de A59 tot de Rosmalense plas heeft een kleibodem En ook de verder Noordoostelijke delen vanaf Empel tot en met Nuland. Onder die lijn is de bodem zandgrond. Staat uw woning op een volledige kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen. In het geval van zandgrond heeft het aanleggen van kunstgras voor u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Doordat er geen watergeleiding via bestrating naar het riool is, komt regenwater geheel ten goede aan het milieu en drinkwater.
 • U behoudt het behaaglijke comfort en zachte gevoel van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet en blijft ook in een natte schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot.
 • Kunstgras vergt weinig onderhoud. Af en toe vegen of borstelen is voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Den bosch

Nieuwbouwproject Natuurlijk Deuteren

De wijk Deuteren wordt geherstructureerd. Momenteel worden 33 woningen gerealiseerd, waaronder 3 bungalows Bent u als toekomstig bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of terras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Parktuinen, Parklanen en De Lanen Zuid

In De Groote Wielen, een waterrijke en prettig gevarieerde leefomgeving worden momenteel Parktuinen, Parklanen en De Lanen ontwikkelt. Een groot aanbod aan woningen. Wordt u de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwwijk Eikenburg

In groen en mooi Maliskamp worden 61 woningen in een landelijke stijl gerealiseerd. Behoort u een van de de gelukkigen en wilt u uw tuin inrichten met een mooi kunstgras gazon, neem dan contact op met de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras

Projecten in 's-Hertogenbosch en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in 's-Hertogenbosch

Wilt u kunstgras laten leggen in 's-Hertogenbosch? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in 's-Hertogenbosch gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen 's-Hertogenbosch

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in 's-Hertogenbosch? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!