Kunstgras Delft

Kunstgras leggen Delft

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Delft? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Delft? Groot gelijk! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Delft. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan de Markt. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Waar leggen wij kunstgras in Delft

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Delft. We hebben zelfs een project aan de Koornmarkt afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Delft heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Naast kunstgras leggen in en rond de Binnenstad van Delft zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Vrijenban, Hof van Delft, Voordijkshoorn, Delftse Hout, Tanthof West en Oost, Voorhof, Buitenhof, Abtswoude, Schieweg, Wippolder en Ruiven .

Algemene informatie Delft

Delft is een historische stad in Zuid-Holland, gelegen aan de Schie, tussen Den Haag en Rotterdam. Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, met als slogan: “Creating History”. Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in de Nieuwe Kerk bijgezet. De bijnaam van Delft is hierdoor de Prinsenstad en worden .Ook is het Delfts blauwe aardewerk wereldberoemd, dat sinds het einde van de 16e eeuw werd geproduceerd en waarvan de Porceleyne Fles een nog steeds bestaande fabrikant is.

Kunstgrasvelden in Delft

Naast het groen, dat u in het Agnetapark kunt vinden, beschikt Delft over meerdere groene parken als Hertenkamp, Delftse Hout, het Hof van Delftpark, het Wilhelminapark en het Arboretum Heempark. Ook komt u groen en gras tegen op de sportvelden van bijvoorbeeld Delftse voetbalclub, SV Concordia, DHC, DSV Full Speed, SV Den Hoorn, Vitesse Delft en SV Wippolder. Maar ook hockeyverenigingen Ring Pass, DHC Hudito en tennisverenigingen als Delftse Hout, Tanthof en veel van de genoemde voetbalverenigingen spelen meer en meer op een variant van kunstgras. Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Delft ook ideaal

Grondsoorten in Delft

De bodem van Delft bestaat overwegend uit klei. Voor het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar dan heeft u wel de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Mocht uw woning zoals in Zuidwest Delft toch op een veen of zandbodem staan, hoeft u geen drainagelaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Delft

Nieuwbouwproject Klinkerbuurt 2

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: de Klinkerbuurt en de Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. De 30 zelf samen te stellen huizen met Delftse stoep staan aan een netwerk van klinkerstraten, stegen en autovrije pleintjes., Ook komen er huizen aan het park. Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras

Nieuwbouwproject Project Delftzicht

Delftzicht is een hippe, kindvriendelijke, centraal gelegen en gezellige wijk met karakter. Uw spiksplinternieuwe, zeer energiezuinige designhuis wordt gebouwd aan de Abtswoudseweg.De woningen hebben een parkeerplek en een ruime tuin met berging, die grenzen aan een ecologische zone. Met legio mogelijkheden. Toparchitecten gaan met een ‘Legodoos’ aan onderdelen uw passende woning ontwerpen. Uw droomhuis staat er vervolgens in 20 weken voor een gegarandeerde prijs.

Wordt u de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject DelftsWater

Heerlijk wonen op 10 minuten van het centrum, aan het water in het nieuwe ecopark. In de Harnaschpolder komt het project aan Delfts Water in het nieuwe Ecopark. 17 terraswoningen met optimale ontwerpvrijheid, gelegen aan water, groen en natuur in het mooiste deel van het nieuwe park. U krijgt een ruime basis, met veel ontwerpvrijheid. Alle woningen hebben een terras/tuin aan het water. Wellicht ontwerpt u uw tuin, balkon of dakterras met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Projecten in Delft en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Delft

Wilt u kunstgras laten leggen in Delft? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Delft gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Delft

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Delft? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!