Kunstgras Capelle-aan-den-IJssel

Kunstgras leggen Capelle-aan-den-IJssel

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Capelle-aan-den-IJssel? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Capelle aan de IJssel?  U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Capelle aan de IJssel. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan het water van de Hollandsche IJssel. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het centrum van Capelle aan de IJssel. We hebben zelfs een project aan de Rivierweg afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Capelle aan de IJssel heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Capelle aan de ijssel

Naast kunstgras leggen in en rond het centrum van Capelle aan de IJssel zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Schollevaar, Schenkel, Oostgaarde, Middelwatering, Capelle-West, 's-Gravenland en Fascinatio.

Algemene informatie Capelle aan de ijssel

Capelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel. De gemeente telt 66.657 inwoners en heeft een oppervlakte van 15,40 km². het is voornamelijk een woonstad van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Kunstgrasvelden in Capelle aan de ijssel

Naast het groen, dat u vindt in het natuurgebied ten oosten van Cappele, het Hitland beschikt Capelle aan de IJssel over nog enkele kleine parken zoals o.a. het Slotpark, Vuykpark, het Schollebos, het Middenweteringpark en de Heemtuin.

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. VV Capelle, SVS, FC Maluku en CVV Zwervers. Maar sommige van deze clubs en ook Hockey Club Capelle en tennisverenigingen als  TC Capelle, TV Oosterpark, ‘t Hooghe Dorp en LTC Capelle De Blinkert spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Capelle aan de IJssel ook ideaal!

Grondsoorten in Capelle aan de ijssel

De bodem van Capelle aan de IJssel bestaat grotendeels uit veengrond. Bij het aanleggen van kunstgras heeft u de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Mocht uw tuin toch op een kleibodem liggen, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar daarna heeft u wel de genoemde voordelen.

Nieuwbouwwijken in Capelle aan de ijssel

Nieuwbouwproject De Groene Oase

De inrichting van de locatie rondom de Elimkerk gaat uit van een groen, openbaar park als basis. In het park worden vier woningtypen gerealiseerd met een onderscheidende, eigentijdse architectuur.  Hier sierenn 3 statige herenhuizen de waterkant langs de Rivierweg en benadrukken de stedelijke entree van het stadshart. Een kleinschalige villa met daarin 11 appartementen breekt op een losse manier de zichtlijn vanuit de Merellaan. De 4 twee-laagse patiobungalows en de 2 zij-aan-zijwoningen maken het geheel op een speelse manier af. Samen met de zorgvuldig vormgegeven openbare ruimte wordt het ontspannen wonen in een parkachtige setting!

Bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject Rubenssingel

U kunt uw droomhuis nu zelf (laten) bouwen aan de Rubenssingel. U kunt nu zelf een mooie woning (laten) bouwen aan de vijver in het park achter het gemeentehuis. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Koningskwartier Zevenhuizen

Gezien het feit, dat in Capelle zeer weinig bouwactiviteit waar te nemen is, vestigen wij uw aandacht op het boven Cappelle gelegen Zevenhuizen, alwaar meer dan 100 nieuwbouwwoningen, variërend van circa 118 tot 170 m2,  van het project Koningskwartier fase 3 in verkoop zijn gekomen.
Hier komt een mooie mix van rijwoningen (in verschillende breedte en hoogte), een breed aanbod aan betaalbare grondgebonden koopwoningen, geschakelde herenhuizen en zeer ruime twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.De gekozen architectuur is aansprekend ( o.a.Delftse stijl) en praktisch, waarbij een goede harmonie tussen massa, ruimte en lichtinval belangrijk zijn. Bovendien zijn het gebruik van baksteen, brede kozijnen en erkers, hoge gootlijnen, groene hagen en het gebruik van natuursteen kenmerkend voor de Delftse School. De ontwerpen passen ook mooi bij de woningen die al gebouwd zijn. Zo vormt het een mooi geheel.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Capelle-aan-den-IJssel en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Capelle-aan-den-IJssel

Wilt u kunstgras laten leggen in Capelle-aan-den-IJssel? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Capelle-aan-den-IJssel gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Capelle-aan-den-IJssel

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Capelle-aan-den-IJssel? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!