Kunstgras Breda

Waar leggen wij kunstgras in Breda

Wilt u kunstgras laten leggen in Breda? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke City hebben wij tot zelfs tot in de Pelmolenstraat  een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen: Noord, Oost, Zuid-Oost, Zuid, West, Noord-West, Bavel, Ulvenhout en Teteringen. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Breda het mooiste kunstgras-gazon leggen. Van Asterd tot Zandberg, van Belcrum tot Valkenberg, van Gageldonk tot Ginneken, van Overa tot Wisselaar en van Aard tot Zoete Inval? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Breda

Breda is vanouds de voornaamste stad van West-Brabant en is de oude hoofdstad van de Baronie van Breda en staat ook wel bekend als ‘Nassaustad’, ‘Oranjestad’, ‘Bourgondisch Breda’ en tijdens Carnaval ‘Kielegat’  Breda was een belangrijke garnizoens- en vestingstad, hetgeen nog nog steeds zichtbaar is door de aanwezigheid van de Koninklijke Militaire Academie en het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht.Zij is sedert 1853 de zetel van het gelijknamige bisdom.De stad bezit vanouds ook veel handel en industrie. Zij ligt aan een knooppunt van water-, spoor- en autowegen.

Door de historische band met het huis Nassau is Breda een Oranjestad,. Daaraan ontleent zij  mogelijk de bijnaam: “Haagje van het Zuiden” en heeft een belangrijke historische stadskern, die zich over de eeuwen heeft gevormd rond het kasteel van Breda. In de binnenstad bevinden zich onder meer de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof, het Spanjaardsgat, het Oude Stadhuis en de Prinsenkade. Zowel vanwege het historisch stadsschoon met honderden monumenten, alsmede  om de fraaie, bosrijke omgeving wordt Breda ook wel de Parel van het Zuiden genoemd.

Kunstgrasvelden in Breda

Naast veel groene parken in en rond Breda zoals Burgemeester van Sonsbeeckpark, Park Valkenberg en nog wel dertig andere parken, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn talloze hockeyclubs en voetbalverenigingen, die al op kunstgras spelen. Ook speelt een groot deel van de tennisverenigingen op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Breda ook ideaal.

Kunstgras op de verschillende grondsoorten in Breda

De grondsoort in en rond Breda is overwegend zandgrond, met nog sporadisch in het noorden wat veengrond. De voordelen van het aanleggen van kunstgras in een dergelijk zandgebied zijn de volgende:

Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke

omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot

Staat uw woning echter toch op een nat blijvende drassige of pure kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen.

Nieuwbouwprojecten in Breda

De Kijker, Anna van Lotharingentoren en Het Heilig Hart Hof

In  Breda zijn onlangs niet op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd,  Maar worden er binnenkort wel nieuwe projecten gerealiseerd. Maar op het gebied van appartementen zijn er onlangs drie gerealiseerd, te weten

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe appartementen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw daktuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Hoge Gouw Teteringen

Datzelfde geldt ook voor de nieuw ontwikkelde projecten en vrije kavels, In Teteringen staat het project Hoge Gouw op stapel. Op een prachtige locatie nabij het Cadettenkamp, zijn in het bouwplan vrije bouwkavels te koop, waarop vrijstaande woningen kunnen worden gebouwd.

Dit project biedt u de kans van uw leven om in een groen stadsdeel uw droomhuis zelf in te delen en te realiseren. Op uw royale tot riante kavel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject  Drie Hoefijzers, Fase

Met de ontwikkeling van 300 koopwoningen met tuinen en appartementen met mooie buitenruimtes van project Drie Hoefijzers, krijgt Via Breda er een nieuwe levendige buurt bij. Dit is onderdeel van de indrukwekkende metamorfose  van de gebieden aan de zijde van de hoofdingang van het nieuwe station in Breda gelegen aan de nieuwe Stationslaan tussen de Terheijdenseweg en de Doornboslaan. Wordt u een van die gelukkigen?  

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Breda waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Breda

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Breda kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Den Bosch

Kinderdagverblijf de Tweebergen


5

"Onze kinderen van kinderdagverblijf De Tweeberg zijn er blij mee😃😃"

Kunstgras leggen Den Bosch
Referenties

Kunstgras laten leggen Breda

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Breda is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Breda worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Breda dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Breda kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Breda

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen