Kunstgras Arnhem (Postcode 6800)

Waar leggen wij kunstgras in Arnhem

Wilt u kunstgras laten leggen in Arnhem? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Rijnkade een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen als Noord en Zuid. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Arnhem het mooiste kunstgras-gazon leggen. Van  Alteveer tot Zijpendaal, van Bakenberg  tot Rijkerswoerd, van Het Vlot tot Presikhaaf, van Aagtekerkesingel tot de Weg langs Klim en Dal ? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Arnhem

Arnhem heeft een lange historie en werd al in 847 genoemd in stukken, toen het werd geplunderd door de Vikingen en kreeg in 1233 stadsrechten. Arnhem is de hoofdstad van en de derde gemeente in de provincie Gelderland. Arnhem omvat naast de gelijknamige stad de dorpen Schaarsbergen en Elden, de buurtschappen De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen.

De stad kent een internationale bekendheid, door de Slag om Arnhem, in W.O.II. Arnhem speelde hierin een hoofdrol vanwege de luchtlanding en veldslag van de geallieerde troepen in september 1944, als onderdeel van Operatie Market Garden. De historische stad heeft veel te lijden gehad van deze slag.

Trekkers zijn o.a. dierentuin Koninklijke Burgers' Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Park Sonsbeek en de stad huisvest ook Sportcentrum Papendal, dat de thuisbasis is van het NOC*NSF.

Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. In Arnhem stromen verschillende beken. Hoewel de stad in de loop van de eeuwen flink groeide zijn deze beken bewaard gebleven. Naast de St. Jansbeek, is er de Klarenbeek en de Molenbeek of Boekhorstbeek, de Klingelbeek of Slijpbeek en de Lichtenbeek. Naast deze natuurlijke wateren kent vooral de wijk Presikhaaf een netwerk van sloten. Er zijn ook een aantal (recreatie)plassen; de Rijkerswoerdse Plassen, een plas in de Rosandepolder, de Immerlooplas in de wijk Malburgen, een plas ten oosten van Schuytgraaf en verschillende plassen in uiterwaardenpark Meinerswijk.

Kunstgrasvelden in Arnhem

Naast de ligging aan de zuidrand van de Veluwe, kent de stad nog 15 meer grotere parken, die tot aan het eind van de 19e eeuw grotendeels als landgoederen in bezit waren van rijke families. Naast het gras en groen aldaar, komen we ook gras tegen op de sportvelden van Vitesse, Arnhemia, Arnhemse Boys, Elsweide, Eldenia, Eendracht Arnhem, vv SML, ASV AZ2000-Elderveld en RKVV Doet Zegevieren. Veel van deze verenigingen spelen of trainen hoe langer hoe meer al op kunstgras, net als de Arnhemse Hockeyclub, HC Upward en HC Malburgen. Ook de tennisverenigingen: TV Schaarsbergen, Arnhemse tennisclub De Groene Kamer, TV Presikhaaf, TV Malburgen en TV De Tennispark Hoogkamp spelen vaak op een variant van kunstgras. Maar kunstgras  als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Apeldoorn ook ideaal.

Grondsoorten in Arnhem

Slechts ten Zuiden van de Nederrijn bestaat de grond kleigrond. Boven de Nederrijn en westelijk van de IJssel bestaat de bodem overwegend uit zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

Staat uw woning echter toch op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Arnhem

Nieuwbouwproject Zuydereiland

Zuydereiland is bijzonder gelegen en is een besloten eiland met alleen bestemmingsverkeer, in Zuidwest Arnhem. De voortuinen worden door lage hagen gescheiden van de weg. Tussen Park Lingezegen, het Betuwse platteland en de uiterwaarden van Driel biedt de omgeving wandel- en fietsroutes voor een heerlijke dag in de natuur. Het Zuidereiland ligt ook op korte afstand van alle gemakken zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Hier komen 19 grote kubistische huizen met twee of drie bouwlagen met een woonoppervlakte vanaf 145m² met uitzicht over het water en groen.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject ViaNova Schuytgraaf

In dit bijzondere project worden ca. 73 woningen gepland, waarbij de wensen van de bewoners als essentieel worden beschouwd bij het ontwikkelen van het plan.

Het project ligt in het midden van Locatie 3.0,eerder Veld 3 genoemd, bij het bos en het water, een geweldige plek voor kinderen om op te groeien. Een buurt waarin duurzaamheid belangrijk is, niet alleen duurzame woningen maar ook een duurzame buurt. Je kunt hier heerlijk wonen met elkaar, als je wilt elkaar ontmoeten of elkaar helpen, in elke levensfase.

Er worden diverse type woningen ontwikkeld, met woonoppervlaktes variërend  tussen 118m²  en 169m², maar dan wel graag samen met u!

Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw perceel  is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie achter- en voortuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject EimersEiland in voorbereiding

Ook is in een later stadium in Zuidoost Arnhem op een schiereiland in de Immerlooplas EimersEiland gepland. Vlak naast de wijk Eimersweide. Midden in de natuur, maar met alle voorzieningen in de buurt. zoals scholen, sportclubs en winkelcentra en de binnenstad op slechts 10 minuten fietsen. Op EimersEiland komen woningen met diepe tuinen, de meeste met uitzicht op het water. Daarnaast komen er nog ruimere en bijzondere huizen, die  nog fraaier gelegen zijn. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Arnhem waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Arnhem

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Arnhem kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras in Vught

Danique Klaassen


5

"Keurig gelegd en netjes achter gelaten!"

Kunstgras in Vught
Referenties

Kunstgras laten leggen Arnhem

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Arnhem is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Arnhem worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Arnhem dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Arnhem kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Arnhem

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen