Kunstgras Arnhem

Kunstgras leggen Arnhem

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Arnhem? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Arnhem waar Gras en Groen ook werkt

Waar leggen wij kunstgras in Arnhem

Wilt u kunstgras laten leggen in Arnhem? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Rijnkade een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen als Noord en Zuid. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Arnhem het mooiste kunstgras-gazon leggen. Van  Alteveer tot Zijpendaal, van Bakenberg  tot Rijkerswoerd, van Het Vlot tot Presikhaaf, van Aagtekerkesingel tot de Weg langs Klim en Dal ? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Arnhem

Arnhem heeft een lange historie en werd al in 847 genoemd in stukken, toen het werd geplunderd door de Vikingen en kreeg in 1233 stadsrechten. Arnhem is de hoofdstad van en de derde gemeente in de provincie Gelderland. Arnhem omvat naast de gelijknamige stad de dorpen Schaarsbergen en Elden, de buurtschappen De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen.

De stad kent een internationale bekendheid, door de Slag om Arnhem, in W.O.II. Arnhem speelde hierin een hoofdrol vanwege de luchtlanding en veldslag van de geallieerde troepen in september 1944, als onderdeel van Operatie Market Garden. De historische stad heeft veel te lijden gehad van deze slag.

Trekkers zijn o.a. dierentuin Koninklijke Burgers' Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Park Sonsbeek en de stad huisvest ook Sportcentrum Papendal, dat de thuisbasis is van het NOC*NSF.

Arnhem ligt aan de rivier de Nederrijn, de IJssel en de Sint-Jansbeek. In Arnhem stromen verschillende beken. Hoewel de stad in de loop van de eeuwen flink groeide zijn deze beken bewaard gebleven. Naast de St. Jansbeek, is er de Klarenbeek en de Molenbeek of Boekhorstbeek, de Klingelbeek of Slijpbeek en de Lichtenbeek. Naast deze natuurlijke wateren kent vooral de wijk Presikhaaf een netwerk van sloten. Er zijn ook een aantal (recreatie)plassen; de Rijkerswoerdse Plassen, een plas in de Rosandepolder, de Immerlooplas in de wijk Malburgen, een plas ten oosten van Schuytgraaf en verschillende plassen in uiterwaardenpark Meinerswijk.

Kunstgrasvelden in Arnhem

Naast de ligging aan de zuidrand van de Veluwe, kent de stad nog 15 meer grotere parken, die tot aan het eind van de 19e eeuw grotendeels als landgoederen in bezit waren van rijke families. Naast het gras en groen aldaar, komen we ook gras tegen op de sportvelden van Vitesse, Arnhemia, Arnhemse Boys, Elsweide, Eldenia, Eendracht Arnhem, vv SML, ASV AZ2000-Elderveld en RKVV Doet Zegevieren. Veel van deze verenigingen spelen of trainen hoe langer hoe meer al op kunstgras, net als de Arnhemse Hockeyclub, HC Upward en HC Malburgen. Ook de tennisverenigingen: TV Schaarsbergen, Arnhemse tennisclub De Groene Kamer, TV Presikhaaf, TV Malburgen en TV De Tennispark Hoogkamp spelen vaak op een variant van kunstgras. Maar kunstgras  als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Apeldoorn ook ideaal.

Grondsoorten in Arnhem

Slechts ten Zuiden van de Nederrijn bestaat de grond kleigrond. Boven de Nederrijn en westelijk van de IJssel bestaat de bodem overwegend uit zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te   geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Staat uw woning echter toch op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Arnhem

Nieuwbouwproject Zuydereiland

Zuydereiland is bijzonder gelegen en is een besloten eiland met alleen bestemmingsverkeer, in Zuidwest Arnhem. De voortuinen worden door lage hagen gescheiden van de weg. Tussen Park Lingezegen, het Betuwse platteland en de uiterwaarden van Driel biedt de omgeving wandel- en fietsroutes voor een heerlijke dag in de natuur. Het Zuidereiland ligt ook op korte afstand van alle gemakken zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Hier komen 19 grote kubistische huizen met twee of drie bouwlagen met een woonoppervlakte vanaf 145m² met uitzicht over het water en groen.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject ViaNova Schuytgraaf

In dit bijzondere project worden ca. 73 woningen gepland, waarbij de wensen van de bewoners als essentieel worden beschouwd bij het ontwikkelen van het plan.

Het project ligt in het midden van Locatie 3.0,eerder Veld 3 genoemd, bij het bos en het water, een geweldige plek voor kinderen om op te groeien. Een buurt waarin duurzaamheid belangrijk is, niet alleen duurzame woningen maar ook een duurzame buurt. Je kunt hier heerlijk wonen met elkaar, als je wilt elkaar ontmoeten of elkaar helpen, in elke levensfase.

Er worden diverse type woningen ontwikkeld, met woonoppervlaktes variërend  tussen 118m²  en 169m², maar dan wel graag samen met u!

Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw perceel  is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie achter- en voortuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject EimersEiland in voorbereiding

Ook is in een later stadium in Zuidoost Arnhem op een schiereiland in de Immerlooplas EimersEiland gepland. Vlak naast de wijk Eimersweide. Midden in de natuur, maar met alle voorzieningen in de buurt. zoals scholen, sportclubs en winkelcentra en de binnenstad op slechts 10 minuten fietsen. Op EimersEiland komen woningen met diepe tuinen, de meeste met uitzicht op het water. Daarnaast komen er nog ruimere en bijzondere huizen, die  nog fraaier gelegen zijn. Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Arnhem en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Arnhem

Wilt u kunstgras laten leggen in Arnhem? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Arnhem gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Arnhem

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Arnhem? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Zomeractie: Nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²! (Korting wordt in de offerte verrekend)