Kunstgras Apeldoorn (7300)

Waar leggen wij kunstgras in Apeldoorn

Wilt u kunstgras laten leggen in Apeldoorn? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Hoofdstraat in de Paul Krugerstraat een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen: Noord, Noordoost, Oost, Zuidoost, Zuid, Zuidwest West,. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Apeldoorn het mooiste kunstgras-gazon leggen. Van  Anklaar tot de Maten, van Ugchelen tot Zuidbroek,, van Orden tot Osseveld, van Brummelhof tot Stadhoudersmolen en van Brouwersmolen tot Zevenhuizen? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Apeldoorn

Alhoewel de geschiedenis van Apeldoorn teruggaat tot het jaar 792, is de stad pas groter geworden toen eind zestiende eeuw de papierindustrie op gang kwam en later in 1829, nadat Koning Willem I uit eigen middelen het Apeldoorns kanaal liet graven de stad nog beter bereikbaar werd. Echt economisch groot werd de stad, toen  door komst van rijksdiensten  Belastingdienst, Domeinen, Kadaster, de Nederlandse Politieacademie en bedrijven als Agrifirm, Centraal beheer Achmea, Hanos, Sparta fietsen, Monuta, Royal Talens  en Wegener vanaf de zestiger jaren van de vorige eeuw werkgelegenheid bieden aan meer dan 100.000 mensen. Apeldoorn is met Deventer en Zutphen een van de hoofdplaatsen in een samenwerkingsregio van gemeenten en de provincies Gelderland en Overijssel genaamd de Stedendriehoek. Het is in oppervlakte een van de grotere steden van ons land en tevens een van de groenste, gezien haar 17 parken en natuurlijk met het nationaal park de Veluwe in haar directe omgeving. En ook de tuinen van Paleis het Loo niet te vergeten, natuurlijk! Andere bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden zijn de Apenheul, het attractiepark Julianatoren, of  ontdek uw creatieve talenten met het volgen van een workshop bij het Royal Talens Experience Centre en leer alles over hoe ambachtelijke verf wordt gemaakt.

Kunstgrasvelden in Apeldoorn

Naast veel groene parken in en rond Apeldoorn, zoals het Mheenpark, Oranjepark, Prinsenpark en het Sprengenpark en de 13 overige parken, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden van v.v. CSV, ZVV ’56 en Robur et Velocitas, de oudste voetbalclub van Gelderland. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn naast de voetbalverenigingen en Hockeyclubs als Ares en AMHC nog meer sportverenigingen, die al op kunstgras spelen. Zo spelen ook tennisverenigingen soms op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Apeldoorn ook ideaal

Grondsoorten in Apeldoorn

De grond in en om Apeldoorn bestaat overwegend uit zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

Staat uw woning echter toch op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Apeldoorn

Nieuwbouwproject de Parkpoorten

De nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn aan de voet van de Veluwe in het overgangsgebied naar de IJssel. Parkpoorten is in het groene hart gelegen grenzend aan het park. Een prachtige plek om op uit te kijken en te spelen. Deze woningen hebben een diepe achtertuin met berging. Opvallend zijn de voortuinen. Door het uitzicht op het groen en de vaak gunstige zonligging is ook dit een heerlijke plek om te zitten.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Cluster 9.

Zuidbroek is in de afgelopen jaren een bijzondere wijk geworden voor wonen en werken. Thema’s zoals water, landschap en groen zijn goed zichtbaar. Zuidbroek is opgedeeld in vijf deelgebieden. het projectplan Cluster 9 is gelegen in deelgebied Het Rooster, is ruim opgezet en bevindt zich in een karakteristiek ogende omgeving en de mee ontworpen erfafscheidingen en witte kiezels in de voor- en zijtuinen maken het beeld compleet.
Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw royale tot riante perceel met diepe achtertuinen is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject  Spartahof

Hier komt u zeer ruim te wonen, in een groene omgeving met typische Apeldoornse sprengen en op de prachtige historische locatie van de oude Sparta fabriek. Én op 5 minuten fietsen van het centrum.  De woningen van Spartahof zijn gebouwd in de stijl van de voormalige Spartafabriek. Dankzij de gevarieerde woningbreedtes en kapvormen, ontstaat er een scala aan woningtypen. In Spartahof komen in totaal 56 ruime nieuwbouwwoningen in 6 verschillende woningtypen, verdeeld over 2 hofjes/fases: 36 rij- en 4 hoekwoningen, 12 geschakelde parkvilla's en 4 vrijstaande parkvilla's. Bent u de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin (achtertuin 10 tot 13 meter diepte) ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Apeldoorn waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Apeldoorn

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Apeldoorn kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras in Schijndel

Kyra Stuij


5

"Wij zijn geholpen door vriendelijk personeel!"

Kunstgras in Schijndel
Referenties

Kunstgras laten leggen Apeldoorn

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Apeldoorn is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Apeldoorn worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Apeldoorn dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Apeldoorn kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Apeldoorn

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen