Kunstgras Apeldoorn

Kunstgras leggen Apeldoorn

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Apeldoorn? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon
Plaatsen rondom Apeldoorn waar Gras en Groen ook werkt

Waar leggen wij kunstgras in Apeldoorn

Wilt u kunstgras laten leggen in Apeldoorn? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlakbij de Hoofdstraat in de Paul Krugerstraat een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen: Noord, Noordoost, Oost, Zuidoost, Zuid, Zuidwest West,. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Apeldoorn het mooiste kunstgras-gazon leggen. Van  Anklaar tot de Maten, van Ugchelen tot Zuidbroek,, van Orden tot Osseveld, van Brummelhof tot Stadhoudersmolen en van Brouwersmolen tot Zevenhuizen? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Apeldoorn

Alhoewel de geschiedenis van Apeldoorn teruggaat tot het jaar 792, is de stad pas groter geworden toen eind zestiende eeuw de papierindustrie op gang kwam en later in 1829, nadat Koning Willem I uit eigen middelen het Apeldoorns kanaal liet graven de stad nog beter bereikbaar werd. Echt economisch groot werd de stad, toen  door komst van rijksdiensten  Belastingdienst, Domeinen, Kadaster, de Nederlandse Politieacademie en bedrijven als Agrifirm, Centraal beheer Achmea, Hanos, Sparta fietsen, Monuta, Royal Talens  en Wegener vanaf de zestiger jaren van de vorige eeuw werkgelegenheid bieden aan meer dan 100.000 mensen. Apeldoorn is met Deventer en Zutphen een van de hoofdplaatsen in een samenwerkingsregio van gemeenten en de provincies Gelderland en Overijssel genaamd de Stedendriehoek. Het is in oppervlakte een van de grotere steden van ons land en tevens een van de groenste, gezien haar 17 parken en natuurlijk met het nationaal park de Veluwe in haar directe omgeving. En ook de tuinen van Paleis het Loo niet te vergeten, natuurlijk! Andere bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden zijn de Apenheul, het attractiepark Julianatoren, of  ontdek uw creatieve talenten met het volgen van een workshop bij het Royal Talens Experience Centre en leer alles over hoe ambachtelijke verf wordt gemaakt.

Kunstgrasvelden in Apeldoorn

Naast veel groene parken in en rond Apeldoorn, zoals het Mheenpark, Oranjepark, Prinsenpark en het Sprengenpark en de 13 overige parken, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden van v.v. CSV, ZVV ’56 en Robur et Velocitas, de oudste voetbalclub van Gelderland. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn naast de voetbalverenigingen en Hockeyclubs als Ares en AMHC nog meer sportverenigingen, die al op kunstgras spelen. Zo spelen ook tennisverenigingen soms op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Apeldoorn ook ideaal

Grondsoorten in Apeldoorn

De grond in en om Apeldoorn bestaat overwegend uit zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te   geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Staat uw woning echter toch op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Apeldoorn

Nieuwbouwproject de Parkpoorten

De nieuwbouwwijk Zuidbroek ligt aan de noordoostzijde van Apeldoorn aan de voet van de Veluwe in het overgangsgebied naar de IJssel. Parkpoorten is in het groene hart gelegen grenzend aan het park. Een prachtige plek om op uit te kijken en te spelen. Deze woningen hebben een diepe achtertuin met berging. Opvallend zijn de voortuinen. Door het uitzicht op het groen en de vaak gunstige zonligging is ook dit een heerlijke plek om te zitten.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Cluster 9.

Zuidbroek is in de afgelopen jaren een bijzondere wijk geworden voor wonen en werken. Thema’s zoals water, landschap en groen zijn goed zichtbaar. Zuidbroek is opgedeeld in vijf deelgebieden. het projectplan Cluster 9 is gelegen in deelgebied Het Rooster, is ruim opgezet en bevindt zich in een karakteristiek ogende omgeving en de mee ontworpen erfafscheidingen en witte kiezels in de voor- en zijtuinen maken het beeld compleet.
Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw royale tot riante perceel met diepe achtertuinen is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject  Spartahof

Hier komt u zeer ruim te wonen, in een groene omgeving met typische Apeldoornse sprengen en op de prachtige historische locatie van de oude Sparta fabriek. Én op 5 minuten fietsen van het centrum.  De woningen van Spartahof zijn gebouwd in de stijl van de voormalige Spartafabriek. Dankzij de gevarieerde woningbreedtes en kapvormen, ontstaat er een scala aan woningtypen. In Spartahof komen in totaal 56 ruime nieuwbouwwoningen in 6 verschillende woningtypen, verdeeld over 2 hofjes/fases: 36 rij- en 4 hoekwoningen, 12 geschakelde parkvilla's en 4 vrijstaande parkvilla's. Bent u de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin (achtertuin 10 tot 13 meter diepte) ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Apeldoorn en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Apeldoorn

Wilt u kunstgras laten leggen in Apeldoorn? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Apeldoorn gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Apeldoorn

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Apeldoorn? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!