Kunstgras Amsterdam (1000 -1100)

Waar leggen wij kunstgras in Amsterdam

Wilt u kunstgras laten leggen in Amsterdam? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot vlakbij het Rokin projecten met kunstgras op kunnen leveren.

Maar ook in de stadsdelen of woonwijken zoals Oud-Zuid, Slotervaart, Jordaan, de Pijp, Tuindorp, Haarlemmerbuurt, de Weteringschans, IJburg, Buitenveldert  en nog vele andere wijken kunt u ons tegenkomen. Gras en Groen Kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Amsterdam het mooiste kunstgras-gazon leggen. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Amsterdam

Stad aan het IJ, rivier de Amstel, met haar vele woonboten en dus veel water.De Kalverstraat, de Albert Cuyp, het Rembrandtplein met bruine kroegen, het Museum- en het Leidseplein, de Dappermarkt, het paleis en monument op de Dam, het Begijnhof, de grachtengordel, de zeedijk, de walletjes. Wereldvermaard door Artis, het evenement Sail, het paleis op de Dam, Rokin, de R.A.I. gebouwen en Schiphol.

Wist u dat na de Efteling, de rondvaarten op de grachten het grootste aantal toeristen van ons land trekt? Het Anne-Frank-huis, Madame Tussauds, de Jordaan, de Wallen, de Pijp?  Amsterdam is  als cultuurstad met haar Carré, de Stopera, de Johan Cruijff-Arena, het Ziggo Dome en Paradiso dan ook een mega grote publiek magneet. U kunt er plukken uit duizenden  zeer specifieke concerten en evenementen in talloze muziekstijlen: van “Awakenings” tot “Zingen in de hallen”. Zij zullen u verrassen!

Kunstgrasvelden in Amsterdam

Naast veel groene parken in en rond Amsterdam, zoals het Vondelpark, Noorderpark en nog wel dertig andere parken, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn wel 16 hockeyclubs en talloze voetbalverenigingen, die al op kunstgras spelen. Ook speelt de overgrote meerderheid van de 46 tennisverenigingen op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Amsterdam ook ideaal.

Grondsoorten in Amsterdam

De voordelen van het aanleggen van kunstgras in een dergelijk moerassig en nat gebied door de oude veengronden, zijn de volgende:

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam

Nieuwbouwproject Kade Noord

In Amsterdam zijn onlangs op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd, of worden er binnenkort nieuwe projecten gerealiseerd. Bent of wordt u misschien wel de gelukkige eigenaar van de 47 nieuw te bouwen woning van project Kade Noord?

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Sloterweg

Datzelfde geldt ook voor 11 zelfbouwkavels van Project Sloterweg locatie B, waar meer bouwruimte ontstaat door de aanpassing van het bestemmingsplan, medio 2017. Op uw grote kavel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon.Dit project in Sloten in Amsterdam Nieuw-West biedt u wellicht de kans van uw leven om zelf uw droomhuis in een groen stadsdeel te realiseren

Nieuwbouwwijk Klein Kadoelen en Bos en Lommer

Ook fase 1 van project Klein Kadoelen en nagenoeg alle 30 eengezinswoningen met tuin in Bos en Lommer van het project Leeuwendael hebben een eigenaar gekregen. Bent u een van die gelukkigen?  

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Amsterdam waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Amsterdam

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Amsterdam kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras in Best

Thijs Stolwijk


5

"Super Service, netjes gelegd!"

Kunstgras in Best
Referenties

Kunstgras laten leggen Amsterdam

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Amsterdam is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Amsterdam worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Amsterdam dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Amsterdam kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Amsterdam

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen