Kunstgras Amsterdam

Kunstgras leggen Amsterdam

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Amsterdam? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Waar leggen wij kunstgras in Amsterdam

Wilt u kunstgras laten leggen in Amsterdam? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukke binnenstad hebben wij tot zelfs tot vlakbij het Rokin projecten met kunstgras op kunnen leveren.

Maar ook in de stadsdelen of woonwijken zoals Oud-Zuid, Slotervaart, Jordaan, de Pijp, Tuindorp, Haarlemmerbuurt, de Weteringschans, IJburg, Buitenveldert  en nog vele andere wijken kunt u ons tegenkomen. Gras en Groen Kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Amsterdam het mooiste kunstgras-gazon leggen. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Amsterdam

Stad aan het IJ, rivier de Amstel, met haar vele woonboten en dus veel water.De Kalverstraat, de Albert Cuyp, het Rembrandtplein met bruine kroegen, het Museum- en het Leidseplein, de Dappermarkt, het paleis en monument op de Dam, het Begijnhof, de grachtengordel, de zeedijk, de walletjes. Wereldvermaard door Artis, het evenement Sail, het paleis op de Dam, Rokin, de R.A.I. gebouwen en Schiphol.

Wist u dat na de Efteling, de rondvaarten op de grachten het grootste aantal toeristen van ons land trekt? Het Anne-Frank-huis, Madame Tussauds, de Jordaan, de Wallen, de Pijp?  Amsterdam is  als cultuurstad met haar Carré, de Stopera, de Johan Cruijff-Arena, het Ziggo Dome en Paradiso dan ook een mega grote publiek magneet. U kunt er plukken uit duizenden  zeer specifieke concerten en evenementen in talloze muziekstijlen: van “Awakenings” tot “Zingen in de hallen”. Zij zullen u verrassen!

Kunstgrasvelden in Amsterdam

Naast veel groene parken in en rond Amsterdam, zoals het Vondelpark, Noorderpark en nog wel dertig andere parken, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn wel 16 hockeyclubs en talloze voetbalverenigingen, die al op kunstgras spelen. Ook speelt de overgrote meerderheid van de 46 tennisverenigingen op een kunstgrasveld. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Amsterdam ook ideaal.

Grondsoorten in Amsterdam

De voordelen van het aanleggen van kunstgras in een dergelijk moerassig en nat gebied door de oude veengronden, zijn de volgende:

 • Kunstgras laat goed water door. In plaats van water via bestrating naar het riool te geleiden, komt regenwater nu weer geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam

Nieuwbouwproject Kade Noord

In Amsterdam zijn onlangs op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd, of worden er binnenkort nieuwe projecten gerealiseerd. Bent of wordt u misschien wel de gelukkige eigenaar van de 47 nieuw te bouwen woning van project Kade Noord?

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwproject Sloterweg

Datzelfde geldt ook voor 11 zelfbouwkavels van Project Sloterweg locatie B, waar meer bouwruimte ontstaat door de aanpassing van het bestemmingsplan, medio 2017. Op uw grote kavel is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon.Dit project in Sloten in Amsterdam Nieuw-West biedt u wellicht de kans van uw leven om zelf uw droomhuis in een groen stadsdeel te realiseren

Nieuwbouwwijk Klein Kadoelen en Bos en Lommer

Ook fase 1 van project Klein Kadoelen en nagenoeg alle 30 eengezinswoningen met tuin in Bos en Lommer van het project Leeuwendael hebben een eigenaar gekregen. Bent u een van die gelukkigen?  

Wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten aan uw tuin? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor informatie en een vrijblijvende afspraak.

Projecten in Amsterdam en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Amsterdam

Wilt u kunstgras laten leggen in Amsterdam? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Amsterdam gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Amsterdam

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Amsterdam? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!