Kunstgras Amstelveen

Kunstgras leggen Amstelveen

Wilt u met natuurlijk ogend kunstgras een schitterend gazon aanleggen in Amstelveen? Kunstgras leggen gaat razendsnel en zorgt ervoor dat u binnen de kortste tijd een stralend en altijd groen gazon heeft. Met het natuurlijk ogende en kwalitatief hoogwaardige kunstgras van Gras en Groen kan een gazon in de meeste gevallen binnen één dag worden aangelegd.

U kunt het kunstgras zelfs al direct na aanleg in gebruik nemen. De enige vraag die u zichzelf moet stellen: Ga ik zelf kunstgras leggen of laat ik dit over aan professionals?

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft het de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Een reden daarvan is dat kunstgras steeds mooier is geworden. Dankzij verschillende vezels, mosdraad en kleuren is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

 • Het gazon kan binnen één dag worden aangelegd
 • In tegenstelling tot echt gras is er geen ingewikkeld onderhoud
 • U hoeft geen tijd en geld te investeren in water, mest en graszaad
 • 4 seizoenen lang genieten van een groenblijvend gazon

Wilt u kunstgras laten leggen in uw tuin in Amstelveen? U bent niet de enige! Het leggen van kunstgras als alternatief voor echt gras is razend populair, ook bij u in Amstelveen. Dit heeft alles te maken met de zeer natuurlijke uitstraling dat het kunstgras  van Gras en Groen heeft. Daarnaast is het altijd groen en vraagt het weinig onderhoud. Ideaal, zo houdt u veel vrije tijd over om een lekker een terrasje te pakken aan het Stadsplein. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Gras en Groen kunstgras is ook werkzaam in het stadshart van Amstelveen. We hebben zelfs een project bij het centrum, aan de Pieter Lastmanweg afgerond. De tuinen zijn vaak erg schaduwrijk, echt gras is daardoor lastig mooi te houden. Dat wij ook al veel tuinen met kunstgras hebben aangelegd in Amstelveen heeft hier ongetwijfeld mee te maken.

Waar leggen wij kunstgras in Amstelveen

Naast kunstgras leggen in en rond de binnenstad van Amstelveen zijn wij ook vaak werkzaam in overige wijken van de stad. Zowel jonge gezinnen, alsook ook vijftigplussers kiezen vaak voor de voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Voorbeelden van deze wijken zijn: Patrimonium, Randwijck, Elsrijk West en Oost, Uilenstede, Kostverloren, Bankras, Bovenkerk, Groenelaan, Waardhuizen, Westwijk en Middenhoven.

Algemene informatie Amstelveen

Amstelveen is een voorstad van Amsterdam en gold voornamelijk als slaapstad voor werknemers die in Amsterdam en op Schiphol werken. In de loop der jaren hebben zich ook veel kantoren van meerdere (internationale) ondernemingen in de stad gevestigd, waaronder de hoofdkantoren van de KLM, Zwitserleven en KPMG, Canon.

Hierdoor telt de gemeente zelf ook veel arbeidsplaatsen. Amstelveen is de grootste Nederlandse gemeente zonder NS-station.

Kunstgrasvelden in Amstelveen

Naast het heemgroen, dat u o.a. vindt aan en rondom de Beneluxbaan en het groen van het Amsterdamse Bos, beschikt Amstelveen over meer parels van parken zoals Stadstuinen, het Broersepark, de Braak en het Augustinuspark

U komt natuurlijk ook veel groen en gras tegen op de sportvelden van o.a. VV NFC, AMVJ Voetbal, RK AVIC, RKSV Roda’23, Sporting Martinus, FC Amsterdamse Bos, SV Rap en E.B.O.H.. Maar veel van deze voetbalverenigingen, de hockeyverenigingen als Hurley,  MHC Amstelveen, Myra, VVV  en tennisverenigingen als LTC Startbaan, de Vliegende Hollander, de Aemstelburgh en Charles Verwayen Court spelen meer en meer op een variant van kunstgras.Maar kunstgras als sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Amstelveen ook ideaal!

Grondsoorten in Amstelveen

De bodem van Amstelveen bestaat uit laagveen en klei. Bij het aanleggen van kunstgras dient eerst een drainerende zandlaag te worden aangelegd, maar heeft u wel de volgende voordelen:

 • Kunstgras laat goed water door. Regenwater komt geheel ten goede aan het milieu en het drinkwater, in plaats van het via bestrating af te voeren naar het riool.
 • U behoudt het zachte gevoel en behaaglijke comfort van lopen op gras.
 • Het gazon in uw tuin rot niet weg en blijft ook in een nattere schaduwrijke omgeving frisgroen zonder mos, zelfs op een balkon, dakterras of woonboot. Slechts af en toe vegen of borstelen is vaak al voldoende.
 • Kunstgras laat uw tuin er altijd verzorgd uitzien.

Nieuwbouwwijken in Amstelveen

Nieuwbouwproject Greenzzz Westwijk

Koop uw eigen kavel en bouw uw droomhuis.
Hier wordt u een ruime keuze geboden uit een tiental woningen welke in Westwijk gebouwd zullen kunnen worden. Uiteraard kan de woning, binnen de gestelde en bekende kaders, aan uw wensen worden aangepast. Dit geldt voor zowel het exterieur als het interieur.
Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar

weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Nieuwbouwproject Het Eiland

Deze kavels bieden de mogelijkheid tot de bouw van het huis van uw dromen! De grootte en de ligging van de kavels (o.a. vrij en aan het water) biedt hiertoe volop mogelijkheden. De grootte varieert van 445 tot 541 m2.
Uiteraard kan de woning, binnen de gestelde en bekende kaders, aan uw wensen worden aangepast. Dit geldt voor zowel het exterieur als het interieur..

Wellicht gaat u uw tuin inrichten met een mooi kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.?

Nieuwbouwproject Appel Notenlaan (in voorbereiding)

Locatie - Amstelveen - Keizer Karelpark-West
Dit project is momenteel in ontwikkeling.
Denk mee en geef uw woonwensen aan.In dit kleinschalige project, worden 19 woningen gepland op een prachtige locatie. Dicht bij stadshart Amstelveen en Amsterdamse bos.

Bent u als toekomstige bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras? Dan kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen flink oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag naar de mogelijkheden bij de medewerkers van Gras en Groen Kunstgras.

Projecten in Amstelveen en omgeving

Alle projecten

Kunstgras laten leggen in Amstelveen

Wilt u kunstgras laten leggen in Amstelveen? Dan komt Gras en Groen Kunstgras de werkzaamheden graag voor u uitvoeren. De gespecialiseerde medewerkers volgen daarbij een vaste en efficiënte werkwijze. Het vakkundig egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van een stabiliserend onderdoek en het uitrollen van het kunstgras behoren tot hun vaste werkzaamheden. Lees hier uitgebreide informatie over onze werkwijze: Kunstgras laten leggen.

Voor vaste prijzen per vierkante meter komen wij het kunstgras voor u leggen. Naar wens kunnen wij ook de oude ondergrond eerst verwijderen en de nieuwe ondergrond op juiste hoogte brengen. Voor een compleet overzicht van alle tarieven voor het aanleggen van kunstgras gazon in Amstelveen gaat u naar de pagina kunstgras prijzen.

Tarieven kunstgras legservice

Kunstgras leggen Amstelveen

Wilt u zelf aan de slag en kunstgras leggen bij u in Amstelveen? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is een klus die u met enige handigheid en een goede voorbereiding ook prima zelf uit kunt voeren.

Wij helpen u in dat geval graag met de juiste instructies en/of u kunt het kunstgras kopen bij Gras en Groen inclusief alle juiste benodigdheden. Zo krijgt u toch de beschikking over schitterende kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is!

Kenmerken van ons kunstgras

 • Zeer realistische uitstraling
 • Kleur- en slijtvast
 • Meerkleurig draad voor een natuurlijk effect
 • Nederlands product met daarbij horende kwaliteit
 • Dier-, mens- en milieuvriendelijk
 • 100% lood- en cadmiumvrij

Kunstgras bekijken in de showtuin

Het kunstgras met een zeer realistische uitstraling is te bewonderen in de showtuin van Gras en Groen in ‘s-Hertogenbosch. U kunt daar een offerte aanvragen. Is de reisafstand naar Gras en Groen te groot? U kunt via de website ook stalen aanvragen of op basis van foto's en kenmerken direct overgaan tot het doen van een offerte aanvraag. Het kunstgras is altijd gratis af te halen bij Gras en Groen!

Ontvang nú 10% korting op uw kunstgras. Geldig vanaf 20m²!