Kunstgras Amersfoort (Postcode 3800)

Waar leggen wij kunstgras in Amersfoort

Wilt u kunstgras laten leggen in Amersfoort? Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlakbij Marktplein de Hof in de Nieuwstraat een project met kunstgras op kunnen leveren, maar ook in de overige stadsdelen als Bergkwartier,Het Gein, Kattenbroek, Liendert, Rustenburg, Vathorst en Zielhorst. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Amersfoort het mooiste kunstgras-gazon leggen. Van de Aalberselaan tot de Zwartsluiskade, van Hogesteeg tot het Zeisterspoor, van de Koedijkerweg tot de Zandlaan, van Amaniet tot Witte Wal ? Wij van Gras en Groen Kunstgras komen overal. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Algemene informatie Amersfoort

Groeistad Amersfoort is de tweede stad van de provincie Utrecht en de veertiende van Nederland en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven, heeft een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland en is een belangrijke garnizoensstad. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten en ligt aan de rivier de Eem (Amer). alhoewel archeologische vondsten in de omgeving al dateren van 1000 voor Chr. ontstond er rond 1028 een boerennederzetting. Al in 1259 kreeg Amersfoort stadsrechten, gezien de strategische ligging. Momenteel heeft de stad ruim 400 rijksmonumenten binnen haar grenzen. Doordat de stad sinds 1980 als groeistad wordt aangemerkt zijn delen van naburige gemeenten Hoogland, Leusden, Nijkerk, Hoevelaken en Bunschoten geannexeerd, waardoor de bevolking binnen veertig jaar meer dan verdubbelde. Amersfoort is de geboortestad van Piet Mondriaan en er is dan ook het museum Mondriaanhuis gehuisvest.

Kunstgrasvelden in Amersfoort

In 2006 won Amersfoort de titel 'Groenste Stad van Nederland' en. In september 2007 werd de stad tot 'Groenste Stad van Europa' uitgeroepen. Verder kent Amersfoort vele stadsparken. Het grootste park is Park Schothorst, ten noorden van het centrum. Ook het iets kleinere Park Randenbroek ten zuiden van het centrum kent vele soorten natuur. Naast het gras en groen aldaar, komen we ook gras tegen op de sportvelden van de voetbalverenigingen Amsvorde, Amersfoort Paar-Wit Combinatie, CJJV,  Cobu Boys, Hollandia Victoria Combinatie, KVVA, Nieuwland SSC, De Posthoorn, AFC Quick 1890, Voor Ons Plezier en vv Zeehelden.

Veel van deze verenigingen spelen of trainen hoe langer hoe meer al op kunstgras , net als de Amersfoortse Mixed Hockeyclub, en HC Eemvallei. Ook de tennisverenigingen ALTA Amersfoort, LTV Flehite, LTC Volta, Metgensbleek, 't Stort, Nieuwland . Hooglanderveen, Vathorst, Soesterkwartier en Randenbroek. spelen vaak op een variant van kunstgras. Het landelijk hoofdkantoor van de tennisbond KNLTB is in Amersfoort gevestigd. Maar kunstgras  als een sierveld in uw tuin, is juist voor u als inwoner van Apeldoorn ook ideaal.

Grondsoorten in Amersfoort

Slechts ten Noorden van Hoogland bestaat de grond kleigrond. De bodem van Amersfoort bestaat overwegend uit zandgrond. Het aanleggen van kunstgras heeft voor u dan de volgende voordelen:

Staat uw woning echter toch op een kleibodem, dan adviseren wij u eerst een drainerende zandlaag aan te brengen

Nieuwbouwwijken in Amersfoort

Nieuwbouwproject Vathorst Waterdorp Paal 9, 10, 14 en 18

In de wijk Vathorst ontstaat in het deelgebied De Laak een karakteristiek en tegelijkertijd hedendaags Waterdorp. In totaal komen er ruim 400 woningen waaronder 37 vrije kavels. Waterdorp kenmerkt zich door laagbouw. Kades hebben hier plaatsgemaakt voor groenere oevers en oevertuinen. Groen in de voor- en achtertuinen tuinen met mooie groene lanen en singels, al dan niet aan het water, bebouwd en getekend op een manier en met een diversiteit, zoals u dat in oudhollandse waterdorpen tegenkwam. Er komt een organische wegenstructuur met intieme woonstraten en de Brink vormt de centrale ontmoetingsplek.

Het belangrijkste kenmerk is de ongelooflijke brede mix van woningen: veel variatie in typen, architectuur, hoogtes, breedtes, kavelgroottes, tuinen etcetera.. Hoek- Tussen- en eindwoningen, geschakelde, twee-, en drie-onder-een-kap-woningen, vrijstaand? Het is er allemaal. Daarnaast zijn er huizen in een ‘school’, ‘fabriek of een directeurswoning’ of in een ‘boerderij’.De deelgebieden hebben de naam ‘Paal’ met een nummer. In het zuiden aan de Boulevard met de woningen in Paal 18 en oplopend langs de Hoge Steeg naar Paal 14.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe woningen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin, of dakterras. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Paal 9 Waterdorp ligt in De Laak. Deelplan de Laak met 32 woningen aan het water van de Binnenlaak, ligt aan de rand van Vathorst. De Laak is een moderne grachtenstad gekenmerkt door kades met veel water met fraaie architectuur. Groen in de voortuinen met mooie groene lanen en singels.

Waterdorp Paal 10 ligt in Vathorst De Laak. Paal 10 bestaat uit totaal 30 stijlvolle woningen. De laak is een moderne grachtenstad gekenmerkt door kades met veel water en riante statige woningen van fraaie en zeer diverse architectuur. Wel 6 zeer verschillende types woningen geven u al snel een “heimisch” gevoel. Woonoppervlakten van 122 m² tot wel 230m²

In Paal 14 komen 21 eengezinswoningen. U creëert uw eigen huis, dat past bij uw leefstijl en gezin. Het kleinste huis is al 137 m² groot en de andere huizen hebben een woonoppervlakte van 170 tot 200 m² en groter! Hier woon je dus royaal in een bovengemiddeld breed en riant groot huis met veel indelingsmogelijkheden en leefruimte.

In Paal 18 zijn de 5 types woningen eveneens geïnspireerd op de Oudhollandse waterdorpen, met hun frontbreedtes van 5,40, 5,70, 6,00, 6,30 en 7,20 meter en de woonoppervlaktes van van circa 125 tot 208 m². Doordat de huizen door 3 architecten ontworpen zijn, is ook hier, net als in het Project Paal 14, geen een huis hetzelfde. De ligging en bijbehorende woonsfeer is telkens uniek en veel indelingsvarianten zijn voorhanden. Hier voelt u zich rijk en bevoorrecht. Op uw perceel  is voldoende ruimte voor de aanleg van een mooie achter- en/of voortuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Wordt u straks de gelukkige eigenaar en wilt u in uw tuin ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Amersfoort waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Amersfoort

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Amersfoort kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Rosmalen

Fam.v.Rooij-Hoebe


5

"Netjes op tijd en ze werken vlot en netjes niets op aan te merken."

Kunstgras leggen Rosmalen
Referenties

Kunstgras laten leggen Amersfoort

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Amersfoort is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Amersfoort worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Amersfoort dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Amersfoort kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Amersfoort

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen