Kunstgras Almere (Postcode 1300)

Waar leggen wij kunstgras in Almere

Wilt u kunstgras laten leggen in Almere?  Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlak bij Binnenhof een project met kunstgras op kunnen leveren.

Maar ook in de overige stadsdelen zoals Almere Stad, Haven, Buiten, Hout, Pampus en Almere -Poort. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Almere het mooiste kunstgras-gazon leggen. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Van  Bloemenbuurt tot Vogelhorst en van Stichtsekant tot in Waterwijk, of een van de wel zestig andere buurten met toepasselijke namen als:  de Werven, Overgooi, Noorderplassen, Randstad, Marker-, Gooise-, Sallandse- of Veluwsekant?  

Van de Aagje Dekenstraat tot de Zomerstraat  of Urkwal? Wij van Gras en Groen Kunstgras  komen overal.

Algemene informatie Almere

Onvoorstelbaar hoe snel de Stad Almere in amper veertig jaar tot wasdom kon komen. Almere ligt, net als de gehele provincie Flevoland op twee tot vijf meter onder zeeniveau, hetgeen op zich al uniek ter wereld te noemen is.

Begroette de stad in oktober 2016 de 200.000ste inwoner,  op 1 april 2017 was dat aantal al weer toegenomen met 1.454. In de komende jaren zal de stad groeien tot wel 350.000 inwoners.

Kunstgrasvelden in Almere

Naast wel dertig groene parken in en rond Almere, zoals het Beatrixpark, het natuurreservaat de Oostvaardersplassen, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden, zoals van voetbalclub Almere City FC, uitkomend in de Jupiler League en FC AS '80,  Buitenboys, Forza Almere, Sporting Almere en v.v. Waterwijk. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn naast de Almeerse hockeyclub, die meteen een van de grootste clubs van Nederland is en in de hoofdklasse uitkomt, nog niet veel andere Hockeyverenigingen in Almere. Meer en meer spelen en of trainen de genoemde voetbalverenigingen en tien tennisverenigingen al op kunstgrasvelden. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is voor u als inwoner van Almere ook ideaal.

Grondsoorten in Almere

De grond van de Almeerse bodem is uiteraard zeeklei. Dat maakt het noodzakelijk, dat u eerst een goede drainagelaag van zand aan moet brengen voordat u een kunstgrasveld aan kan leggen. Maar dan hebt u wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwprojecten in Almere

Nieuwbouwproject Ilias

In Almere worden continue en op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd. Bent of wordt u misschien wel de gelukkige eigenaar van een van de 27 nieuw te bouwen woning van project Ilias? In het stadsdeel Almere Poort liggen de ruim opgezette en optimaal ingedeelde woningen met tuinen op het Zuiden en Westen in het type Hera met een woonoppervlak vanaf 120 m², of type Nestor vanaf 139 m². temidden van alle voorzieningen.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van  Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwprojecten Nobelhorst

Datzelfde geldt ook voor de 65 woningen in 8 verschillende types van het project ”Het Landgoed” aan de Nobellaan, of voor het 40 woningen tellende project “De Boswachterij”?. Het project “het Landgoed” omvat diverse “landgoederen” met droomhuizen. Hier, aan de rand van het bos ontstaat een statig parkachtig dorp met historische trekjes van weleer.

Op uw grote kavel in deze nieuwe wijk Nobelhorst in Almere Hout is veel ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject  Villa Cascade

Bent u een van die gelukkige eigenaren van dit aan het Dettifosspad Almere Poort gelegen en 28 urban villa’s tellende project Cascade, of wellicht een van de penthouses tegenover Het Klokhuis?

Wilt u op uw tuinterras of, zoals in dit project, op uw grote balkons of dakterras van 40 tot maar liefst 90 vierkante meter, ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Almere waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
KunstgrasTop 3 selectie

New York
New York

€ 29,95 p/m²    

Uitstraling
4

De New York heeft de W-shape 2.0 vezel. De sprieten blijven daardoor prachtig overeind staan en geeft het gazon daardoor een ongekende dichtheid.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Meest verkochte type kunstgras uit 2015, 2016 en 2017! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Ohio Energy
Ohio Energy

€ 49,95 p/m²    

Uitstraling
5

Letterlijk de uitschieter in het assortiment van Gras en Groen. Geen soort zo lang en zacht als de Ohio Energy. Kunstgras uit het hoogste segment.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Den Bosch

Jeroen Bonnemeijers


5

"Jongens van dit bedrijf werken echt hard! Kan het iedereen aanraden. 5 sterren voor dit bedrijf!"

Kunstgras leggen Den Bosch
Referenties


Afgeronde projecten in Almere

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen