Kunstgras Almere (Postcode 1300)

Waar leggen wij kunstgras in Almere

Wilt u kunstgras laten leggen in Almere?  Gras en Groen Kunstgras legt zelfs kunstgras in en rondom het centrum. Ondanks de drukte hebben wij tot zelfs tot vlak bij Binnenhof een project met kunstgras op kunnen leveren.

Maar ook in de overige stadsdelen zoals Almere Stad, Haven, Buiten, Hout, Pampus en Almere -Poort. Gras en Groen kunstgras kan bij iedere particuliere inwoner van Almere het mooiste kunstgras-gazon leggen. Misschien verstaat u ook de kunst van kunstgras leggen?

Van  Bloemenbuurt tot Vogelhorst en van Stichtsekant tot in Waterwijk, of een van de wel zestig andere buurten met toepasselijke namen als:  de Werven, Overgooi, Noorderplassen, Randstad, Marker-, Gooise-, Sallandse- of Veluwsekant?  

Van de Aagje Dekenstraat tot de Zomerstraat  of Urkwal? Wij van Gras en Groen Kunstgras  komen overal.

Algemene informatie Almere

Onvoorstelbaar hoe snel de Stad Almere in amper veertig jaar tot wasdom kon komen. Almere ligt, net als de gehele provincie Flevoland op twee tot vijf meter onder zeeniveau, hetgeen op zich al uniek ter wereld te noemen is.

Begroette de stad in oktober 2016 de 200.000ste inwoner,  op 1 april 2017 was dat aantal al weer toegenomen met 1.454. In de komende jaren zal de stad groeien tot wel 350.000 inwoners.

Kunstgrasvelden in Almere

Naast wel dertig groene parken in en rond Almere, zoals het Beatrixpark, het natuurreservaat de Oostvaardersplassen, komen we natuurlijk ook gras tegen op de sportvelden, zoals van voetbalclub Almere City FC, uitkomend in de Jupiler League en FC AS '80,  Buitenboys, Forza Almere, Sporting Almere en v.v. Waterwijk. Maar ook hoe langer hoe meer kunstgrasvelden. Er zijn naast de Almeerse hockeyclub, die meteen een van de grootste clubs van Nederland is en in de hoofdklasse uitkomt, nog niet veel andere Hockeyverenigingen in Almere. Meer en meer spelen en of trainen de genoemde voetbalverenigingen en tien tennisverenigingen al op kunstgrasvelden. Maar kunstgras als een sierveld in uw tuin, is voor u als inwoner van Almere ook ideaal.

Grondsoorten in Almere

De grond van de Almeerse bodem is uiteraard zeeklei. Dat maakt het noodzakelijk, dat u eerst een goede drainagelaag van zand aan moet brengen voordat u een kunstgrasveld aan kan leggen. Maar dan hebt u wel de volgende voordelen:

Nieuwbouwprojecten in Almere

Nieuwbouwproject Ilias

In Almere worden continue en op veel plekken nieuwbouw huizen gebouwd. Bent of wordt u misschien wel de gelukkige eigenaar van een van de 27 nieuw te bouwen woning van project Ilias? In het stadsdeel Almere Poort liggen de ruim opgezette en optimaal ingedeelde woningen met tuinen op het Zuiden en Westen in het type Hera met een woonoppervlak vanaf 120 m², of type Nestor vanaf 139 m². temidden van alle voorzieningen.

Uiteraard bent u als bewoner van deze nieuwe huizen op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunstgras voor uw tuin. Misschien kunt u, of samen met uw buren of straatbewoners goede zaken doen. In het geval van gezamenlijke projecten, werken wij met staffelkortingen. Deze kunnen hoog oplopen en gaan u en uw buurtbewoners zeker veel voordeel opleveren. Vraag de  medewerkers van  Gras en Groen Kunstgras naar de mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een afspraak.

Nieuwbouwprojecten Nobelhorst

Datzelfde geldt ook voor de 65 woningen in 8 verschillende types van het project ”Het Landgoed” aan de Nobellaan, of voor het 40 woningen tellende project “De Boswachterij”?. Het project “het Landgoed” omvat diverse “landgoederen” met droomhuizen. Hier, aan de rand van het bos ontstaat een statig parkachtig dorp met historische trekjes van weleer.

Op uw grote kavel in deze nieuwe wijk Nobelhorst in Almere Hout is veel ruimte voor de aanleg van een mooie tuin met flinke borders en een kunstgras gazon van Gras en Groen Kunstgras.

Nieuwbouwproject  Villa Cascade

Bent u een van die gelukkige eigenaren van dit aan het Dettifosspad Almere Poort gelegen en 28 urban villa’s tellende project Cascade, of wellicht een van de penthouses tegenover Het Klokhuis?

Wilt u op uw tuinterras of, zoals in dit project, op uw grote balkons of dakterras van 40 tot maar liefst 90 vierkante meter, ook graag gras en groen zien, maar weinig onderhoud en kosten? Denk dan eens aan Gras en Groen Kunstgras en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plaatsnamen in de omgeving van Almere waar wij ook kunstgras leggenKunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras
Kunstgras

Prijzen kunstgras leggen Almere

De prijzen die wij hanteren voor kunstgras leggen zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Het is logischerwijze afhankelijk van het oppervlak, maar ook van de hoeveelheid werk. U kunt besparen op de aanleg door bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Zo kunt u ervoor kiezen zelf de grond af te graven of zelfs al de ondergrond op de juiste hoogte te brengen.

Het daadwerkelijk leggen van kunstgras bij u in Almere kunt u het beste aan onze medewerkers over laten. Hieronder vindt u een aantal tarieven, wilt u het totale overzicht zien? Ga dan naar kunstgras prijzen op onze website

Kunstgras leggen € 9,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Leveren en verwerken stabilisatie mix € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en Groen

Verwijderen en afvoeren gazon/grond € 7,- per m²

Voorwaarden:

Werkzaamheden Gras en GroenTop 3 selectie

New Mexico
New Mexico

€ 32,95 p/m²    

Uitstraling
4

De nieuwste kunstgras soort in het assortiment van Gras en Groen Kunstgras. Hoogpolig, zacht en enorm dichtbezet.

Lees verder
California Chill
California Chill

€ 34,95 p/m²    

Uitstraling
5

Al jarenlang het meest verkochte type kunstgras! Niet te onderscheiden van een echt gazon mede dankzij de grassprieten in verschillende lengtes.

Lees verder
Perfect Alabama
Perfect Alabama

€ 39,95 p/m²    

Uitstraling
5

Donkergroen en ultrazacht maken dit kunstgras tot de favoriet onder kinderen. Zo zacht als een handdoek om lekker op te liggen en te spelen.

Lees verderStalen aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties
Kunstgras leggen Tilburg

Patricia Kruithof


5

"Vakkundig, vriendelijk, snel (binnen twee weken gelegd) en de goedkoopste in de buurt!!"

Kunstgras leggen Tilburg
Referenties

Kunstgras laten leggen Almere

De aanleg van een kunstgras gazon is een bezigheid die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Zij zorgen er dan voor dat het kunstgras aan al uw wensen zal voldoen. Een belangrijk onderdeel van het leggen van kunstgras bij u in Almere is het voorbereiden van de ondergrond. Deze is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van het kunstgras. Gras en Groen Kunstgras is uw specialist, onze installateurs dragen de grootste zorg voor een perfecte aanleg.

De ondergrond van uw kunstgras zal voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:


Nadat de stabilisatie mix is aangebracht kan het kunstgras bij u in Almere worden gelegd. Over de ondergrond wordt drukverdeeldoek of geotextiel uitgerold. Dit verdeeld de druk waardoor bijvoorbeeld voetstappen geen sporen achterlaten in het oppervlak. Vervolgens kan het kunstgras worden uitgerold. Hierbij wordt rekening gehouden met de vleug en wordt snijverlies zoveel mogelijk voorkomen. Zodra het kunstgras netjes op maat is gemaakt door het in te snijden en te verlijmen wordt het ingestrooid met kwartszand. Hoewel dit niet noodzakelijk is komt dit wel ten goede aan de kwaliteit van het kunstgras. De vezels blijven beter overeind staan en het gewicht houdt het kunstgras op zijn plaats. Als laatste wordt het kwartszand met een borstelmachine in het kunstgras geveegd. Het kunstgras is dan klaar voor gebruik. U heeft in Almere dan voortaan een onderhoudsvrij gazon. Wilt u stap voor stap uitleg bij hoe wij bij u in Almere kunstgras leggen? Dat kan op de pagina kunstgras leggen wordt dit stap voor stap beschreven. Middels een aantal videos die wij hebben gemaakt, kunt u ook zien hoe deze stappen worden uitgevoerd.

Zet de eerste stap richting een kunstgras gazon

Een kunstgras gazon kan al binnen 14 dagen bij u thuis worden gerealiseerd. Wilt u kunstgras van Gras en Groen? Bezoek dan onze showtuin, vraag stalen aan of bekijk online ons assortiment. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde soort kunstgras vraagt u een offerte aan. Het is daarvoor wel handig om de maten van uw gazon bij de hand te hebben. Mocht u akkoord geven op de vrijblijvende offerte, dan kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen worden uitgevoerd. Zet nu de eerste stap naar een onderhoudsvrij gazon!


Afgeronde projecten in Almere

  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
  • Kunstgras leggen Eindhoven
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvend een offerte aanvragen